Witam wszystkich użytkowników tego forum

17.03.23
Forum przeżyło dziś dużą próbę ataku hakerskiego. Atak był przeprowadzony z USA z wielu numerów IP jednocześnie. Musiałem zablokować forum na ca pół godziny, ale to niewiele dało. jedynie kilkukrotne wylogowanie wszystkich gości jednocześnie dało pożądany efekt.
Sprawdził się też nasz elastyczny hosting, który mimo 20 krotnego przekroczenia zamówionej mocy procesora nie blokował strony, tylko dawał opóźnienie w ładowaniu stron ok. 1 sekundy.
Tutaj prośba do wszystkich gości: BARDZO PROSZĘ o zamykanie naszej strony po zakończeniu przeglądania i otwieranie jej ponownie z pamięci przeglądarki, gdy ponownie nas odwiedzicie. Przy włączonych jednocześnie 200 - 300 przeglądarek gości, jest wręcz niemożliwe zidentyfikowanie i zablokowanie intruzów. Bardzo proszę o zrozumienie, bo ma to na celu umożliwienie wam przeglądania forum bez przeszkód.

25.10.22
Kolega @janusz nie jest już administratorem tego forum i jest zablokowany na czas nieokreślony.
Została uszkodzona komunikacja mailowa przez forum, więc proszę wszelkie kwestie zgłaszać administratorom na PW lub bezpośrednio na email: cheops4.pl@gmail.com. Nowi użytkownicy, którzy nie otrzymają weryfikacyjnego emala, będą aktywowani w miarę możliwości, co dzień, jeśli ktoś nie będzie mógł używać forum proszę o maila na powyższy adres.
/blueray21

Ze swojej strony proszę, aby unikać generowania i propagowania wszelkich form nienawiści, takie posty będą w najlepszym wypadku lądowały w koszu.
Wszelkie nieprawidłowości można zgłaszać administracji, w znany sposób, tak jak i prośby o interwencję w uzasadnionych przypadkach, wszystkie sposoby kontaktu - działają.

Pozdrawiam wszystkich i nieustająco życzę zdrowia, bo idą trudne czasy.

/blueray21

W związku z "wysypem" reklamodawców informujemy, że konta wszystkich nowych użytkowników, którzy popełnią jakąkolwiek formę reklamy w pierwszych 3-ch postach, poza przeznaczonym na informacje reklamowe tematem "... kryptoreklama" będą usuwane bez jakichkolwiek ostrzeżeń. Dotyczy to także użytkowników, którzy zarejestrowali się wcześniej, ale nic poza reklamami nie napisali. Posty takich użytkowników również będą usuwane, a nie przenoszone, jak do tej pory.
To forum zdecydowanie nie jest i nie będzie tablicą ogłoszeń i reklam!
Administracja Forum

To ogłoszenie można u siebie skasować po przeczytaniu, najeżdżając na tekst i klikając krzyżyk w prawym, górnym rogu pola ogłoszeń.

Uwaga! Proszę nie używać starych linków z pełnym adresem postów, bo stary folder jest nieaktualny - teraz wystarczy http://www.cheops4.org.pl/ bo jest przekierowanie.

/blueray21

BAZY NIE TYLKO KOSMICZNE .....W POLSCE I NA ŚWIECIE

Awatar użytkownika
Kiara
x 211
Podziękował: 1706 razy
Otrzymał podziękowanie: 4055 razy

Re: BAZY NIE TYLKO KOSMICZNE .....W POLSCE I NA ŚWIECIE

Nieprzeczytany post autor: Kiara » sobota 02 sie 2014, 10:25

Pierwszym uznanym sygnałem międzynarodowym jest S.O.S - w tłumaczeniu "ratujcie nasze dusze".

A niby kto te ichnie dusze ma uratować..... :o i niby jak? kamizelkę ratunkową im zrzucą ... te bajadery kosmicznych krętaczy, którzy przez wiele lat wysyłali channelingi z treściami. "wezwijcie nas... to my was uratujemy, tylko dajcie nam wszą moc i zgodę oraz poddajcie się całkowicie naszej woli, bo my wiemy lepiej co jest dla was dobre....." to już znamy aż nadto dobrze, nie daliśmy się na to nabrać ni w to wkręcić. :lol:

Jak się nie dało tak, to próbują inaczej, otwórzcie zabezpieczenia od środka, zdejmijcie pola ochronne i wpuście nas ..... bo my was chcemy uratować.... czytaj przejąć was i ziemię! Nadajcie w końcu ten cholerny sygnał :lol: :lol: jak trzeba i gdzie trzeba i kiedy trzeba, bo on otwiera nam dostęp....
A DO CZEGO i dla KOGO ???? jakie maski ci ratownicy noszą? :twisted: bo na ziemi inne cywilizacje są cały czas, to, o co w tym chodzi? P. Z. tego nie wie, gdyby wiedziała to by takich rzeczy nie wyczyniała, wstawię wam fragment jej wypowiedzi z przed kilku lat, tylko to odszukam.
Bowiem zaprzecza on potrzebie kontaktu z innymi cywilizacjami, które w rejonie TRÓJMIASTA są aktywne na powierzchni ziemi cały czas.

Więc o co chodzi z tymi sygnałami? Górka Św. Mikołaja faktycznie kryje w sobie artefakty i była tam zahibernowana postać Król z I Cywilizacji, utrzymywana w tym stanie przez setki tysiącleci.Zablokowanie jednego z ciał subtelnych Energii UNIEMOŻLIWIA JEJ SCALENIA siebie jako PEŁNIĘ , która z kolei jest JEJ NIEZBĘDNA do dalszego procesu ewolucji, to była blokada energetyczna stworzona przez opozycję , która w tym czasie tworzyła pętle czasowe powtarzające te same frekwencje procesu w rożnych konfiguracjach. Na scenie życia prezentowali się kolejni aktorzy udający tą zablokowaną postać.Oj było tych Św. Mikołajów trochę, było..... :D

Jednak dostęp do miejsca hibernacji tej uśpionej czasowo Energii/ Króla był doskonale zabezpieczony , by ci wszyscy przebierańce , manipulanci informacją nie mogli jeszcze czegoś tam zmontować.

Te energetyczne zabezpieczenia , "pasma energii ochronnej" , niektórzy nazywają nieprzyjaznymi bazami obcych cywilizacji, najczęściej symbolicznego "węża i smoka". Nieprzyjaznymi dla kogo i dlaczego ????? :lol:
Jak złodziej nie może dostać się do czegoś z powodu systemu ochronnego ( nie ważne jakiego, teraz są używane jako zabezpieczenia rożne wiązki energetyczne) to dla niego jest bardzo wrogi system, a nawet może go nazwać wrogą cywilizacją ich założycieli..... szuka kogoś ( może to być podstępne i wyrachowane, wyrafinowane poszukiwanie, udaje biednego i nieszczęśliwego, by wyłudzić działanie sobie korzystne, czyli otworzenie zabezpieczeń),szuka kogoś kto wyśle wlaściwy sygnał/ wdzięk... GDZIE??? do depozytu wzorca zabezpieczeń 8-) :lol: w kosmosie??? bo on przez identyfikację dźwiękowego hasła, pozostawionego depozytu nadawcy, zdejmie zabezpieczenia otworzy dostęp do podziemnej zawartości górki. I co... dźwięk został wysłany.... wysłany nic się nie otworzyło, trzeba było podstępnie zwabić klucz... i nadać sygnał oryginalny.

Ale.... klucz nie okazał się bez mózgowym jeleniem, miast otworzyć dostęp do "cudów wianków"... :lol: zwyczajnie we właściwym czasie uruchomił proces energetyczny przebudzenia i uwolnienia z hibernacji "śpiącej Królewny / KRÓLA pierwszej Cywilizacji, a tym samym kolejne punkty energetyczne w całej procedurze podnoszenia się wibracji ziemi, bo tym razem o TEN STATEK KOSMICZNY ZIEMIA CHODZIŁO! Który miast płynąć w przestworzach, uwięziony był na cumach i kotwicy w jednej przestrzeni, a na dodatek wszystkiego co jakiś czas wywracany do góry dnem.

Proces energetyczny ruszył całą parą, nie ma już hibernowanej postaci, ONA jest przebudzona i działa, kolejne punkty energetycznego napędu ziemi łączą swoją pracę.

Można sobie nadawać jakiś sygnał w kosmos, jak ktoś ma taką potrzebę , to czemu nie,( dzieci bawią się w różne rzeczy.....;) :D ) ja tam nic nie mam przeciwko temu, ale wiem iż nie stanowi TO już żadnego zagrożenia dla naszej ewolucji.

I jeszcze jedno CZŁOWIEK jest połączony z jądrem ziemi, polem morfogenetycznym i swoim DUCHEM , CZŁOWIEK jest DECYDENTEM wszystkich procesów energetycznych na ziemi, to ON SAM tworzy swoimi myślami , uczuciami, słowami i czynami ENERGIĘ. To ONA jest napędem wszystkich fizycznych procesów na ziemi włącznie z podróżą ziemi w przestrzeniach kosmicznych. To już wiemy , bo dyskutujemy o tym temacie co najmniej 8 lat.
Zatem powinniśmy sobie w końcu uświadomić, że MY TYLKO MY JESTEŚMY SWOIMI "RATOWNIKAMI" LUB KATAMI POWODUJĄCYMI UWIĘZIENIA , ZNIEWOLENIA , ŚMIERĆ.

Zatem LICZMY NA SIEBIE, swoim etycznym, prawym, godnym postępowaniem , w którym jest miłość i radość, uczciwość ( energia o właściwym potencjale dla procesu ewolucji) SAMI SIĘ URATUJEMY , ZMIENIAMY WSZYSTKO!!!

Nie damy się wówczas zwabić żadnym podstępom , to co było zwabieniem wykorzystamy dla własnego dobra, bo w każdym planie jest drugi plan.... warto go odnaleźć , warto zrozumieć i przemienić jego skrytość na otwartość dla wspólnego dobra.

M.

ps. Kolejnym progiem tej "gry" był kosmiczny wielki "kamień" , twór sprowadzony na ziemię z kosmosu, który był wykorzystywany do zaburzania czasu ziemskiego, tworzenia pętli czasowych i wikłania nas w te zdarzenia by powstrzymać naturalne czasowe procesy ziemskie.

Kamienia tego już nie ma , wczoraj rozsypał się w pył, a jego strażnicy są uwolnieni...
O tym napiszę więcej w temacie "UNIEJÓW"...

Obrazek
0 x

Miłość jest szczęściem!

Awatar użytkownika
Kiara
x 211

Nieprzeczytany post autor: Kiara » sobota 02 sie 2014, 22:40

Kamienna Góra i tajne bazy pod ziemią.......

Fragment książki - „Święta tajemnica Gdyni”.

„W maju 1993 roku zatelefonowała do mnie, znana gdyńska dziennikarka pani Dorota Abramowicz z prośbą, abym sprawdziła co jest z Kamienną Górą. Okoliczni mieszkańcy twierdzili, że jest tam jakieś szkodliwe promieniowanie, które powoduje, że ludzie chorują i umierają. Zwrócili się w tej sprawie do Urzędu Miasta i innych instytucji, ale bezskutecznie. W końcu zwrócili się do redakcji „Wieczoru Wybrzeża”, gdyż nikt nie chciał im pomóc. Jedni uważali, że ma to związek z działalnością hitlerowców podczas II Wojny Światowej, inni doszukiwali się tam tajnego laboratorium. Pojechałam tam z dziennikarką, a gdy następnego dnia przekazałam jej opis wizji i opowiedziałam co zobaczyłam we wnętrzu tej góry, była zaskoczona tak samo jak ja, gdyż spodziewała się zupełnie czegoś innego. Okazało się, że połowę mojej relacji potwierdzały badania innych osób spośród jej znajomych, które zajęły się tą sprawą. To co opisałam było dla niej wręcz nieprawdopodobne. Mnie samej trudno było to wówczas zrozumieć, lecz tak to widziałam i opisałam.

W wizji zobaczyłam owalne pomieszczenie, jak baszta, chociaż wówczas tego nie kojarzyłam z wizją „warownego miasta”! Wewnątrz pomieszczenia były nowoczesne urządzenia techniczne, konsolety, komputery oraz wielkie ekrany na ścianach. Gdy o tym mówiłam - nikt w to nie wierzył, nawet wojskowi, chociaż oni byli tym najbardziej zainteresowani. Opisałam to m.in. w książeczce zat. „Hiady i Plejady w gwiazdozbiorze Byka...” wydanej własnym nakładem w 1997 roku. Zacytuję fragment, gdyż nie każdy ma możliwość to przeczytać.

„Stojąc za „kulisami” Teatru Muzycznego, w pobliżu wskazanego przez dziennikarkę domu z czasów przedwojennych, skupiłam się i zobaczyłam pod domem zejście do piwnicy, skąd ukrytym przejściem można zejść jeszcze niżej do innego pomieszczenia wielkości garażu. To pomieszczenie było puste, w całości wykonane z dużych kamiennych kostek Z tego pomieszczenia, przy pomocy ukrytej dźwigni w marmurowej płycie podłogi, można zejść jeszcze niżej. Tam zobaczyłam coś w rodzaju kanału ze szczeblami wmurowanymi w ścianie, jak drabina sięgająca kilkadziesiąt metrów w dół. Na dnie, w bocznej ścianie zobaczyłam owalne drzwi, które rozsuwały się na hasło - elektronicznie. Przez otwarte drzwi, jak na statku kosmicznym lub w windzie, wchodzi się do olbrzymiego owalnego pomieszczenia. Zobaczyłam, że ta sala jest wyposażona w super nowoczesne urządzenia techniczne jakich nigdy nie widziałam. (Był rok 1993!) Na ścianach były białe, wielkie, prostokątne, płaskie ekrany na których widziałam wykresy, plany, ludzi na ulicach współcześnie ubranych. Większość ekranów była włączona, ponieważ obrazy się zmieniały, inne były białe. Wokół okrągłej sali stały komputery, konsolety, a na nich kolorowe „guziki”, światełka....

Na środku tej sali było coś w rodzaju okrągłego stołu jak walec, a na nim stał duży kryształ w kształcie płomienia. Jaśniał wewnętrznie czerwonym blaskiem, jak wiecznie płonąca lampka. Ten dziwny „kryształ energetyczny” przykuwał moją uwagę najdłużej. Musiałam długo na niego patrzeć, tak jakbym miała go dobrze zapamiętać i zrozumieć...”

Zrozumiałam to później i jest to bardzo ważne dla sprawy istnienia wcześniejszego miasta na brzegu obecnego miasta Gdyni. Ten kryształ jest potwierdzeniem i dowodem istnienia wysoko rozwiniętej cywilizacji na tym terenie z czasów legendarnej cywilizacji Atlantydy, a nawet dużo starszej. Jeżeli w tej okolicy mieszkańcy narzekali na jakieś szkodliwe promieniowanie, to właśnie w tym jest odpowiedź. Promieniowanie! Ktoś musiał manipulować kryształem dla własnych celów i korzyści. A co będzie się działo później? Przy pomocy tego kryształu można odwrotnie zaprogramować przyszłość miasta. W jaki sposób? Odpowiedź jest w czerwonym kolorze kryształowego płomienia. To kolor podstawowy w widmie światła białego.

„(
) Naprzeciw mnie, w ścianie tego pomieszczenia, były otwarte drzwi. Było to coś w rodzaju biblioteki. Na stalowych półkach stały w rzędach kasety video lub płyty (?). Niektóre półki były puste. Do tego pomieszczenia wszedł wysoki mężczyzna w ciemnym garniturze. Zobaczyłam jeszcze główny, dość szeroki korytarz okrążający tę salę, skąd można było przejść do innych pomieszczeń i korytarzy, które kończyły się gdzieś w głębi tej góry - wyjściem lub wejściem. Wszędzie było jasno i cicho, sterylnie i nowocześnie.”

Wówczas jedynym wyjaśnieniem dla nas było to, że jest to tajna baza wojskowa, jakich wiele na całym świecie, w której odbywają się eksperymenty i stąd to dziwne promieniowania. Dziennikarka później napisała cykl reportaży o Kamiennej Górze w Gdyni.

Czy dlatego widzę to wszystko w wizjach i snach, bo mój Nauczyciel i Mistrz Duchowy, chce mi pokazać co pozostało z tego miasta, abyśmy zrozumieli i uwierzyli? Pokazał mi również w wizji tych, którzy doprowadzili do tego kataklizmu i dlaczego? Czy współcześni mieszkańcy postąpią tak samo jak wówczas?”

Hitlerowcy interesowali się nie tylko Kamienną Górą i Świętą Górą w Gdyni, ale również ŚLĘŻĄ, Górą św. Anny i każdą inną legendarną górą w Polsce, Europie i na całej Ziemi. Czyżby już wtedy wiedzieli co kryją legendarne góry oraz czym są te kryształy i do czego one służą? Są one świadectwem minionych cywilizacji żyjących na tych terenach. Czy hitlerowcy manipulowali kryształami i za ich pomocą programowali przyszłość dla własnych celów? Skąd nagle ich naukowcy mieli taką wiedzę w okresie międzywojennym np. o technologii dysków? Miała to być tajna broń Hitlera, ale po przegraniu wojny wszystkie technologie wraz z naukowcami przejęli Amerykanie i Rosjanie, co dało im potem przewagę techniczną i militarną – na ten temat były programy w TV Discovery oraz publikacje ufologów.

http://www.cheops.darmowefora.pl/index. ... ic=8482.25

Jest to fragment wypowiedzi P.Z. na który chciałam zwrócić uwagę ze względu na dobrze znana lokalizację wejścia do podziemnej bazy innej cywilizacji. ;) :D
No to jaki jest cel nadawania jakichś sygnałów do cywilizacji, która jest pod ziemią i kiedy chce wychodzą jej przedstawiciele na powierzchnię ?
Po co robić z nas idiotów i wmawiać nam konieczność nadawania sygnałów w kosmos do jakiejś cywilizacji , jak jej przedstawiciele są w środ nas kiedy tylko chcą?
O co w tych oszustwach chodzi..... jak nie wiadomo o co, to jak zwykle o energię, chodzi o zdjęcie energetycznych zabezpieczeń dostępu do depozytu podziemnego Góry Św. Mikołaja.

Obrazek
0 x

Miłość jest szczęściem!

Awatar użytkownika
Kiara
x 211

Nieprzeczytany post autor: Kiara » sobota 02 sie 2014, 22:57

Kamienna Góra i tajne bazy pod ziemią.......

Fragment książki - „Święta tajemnica Gdyni”.

„W maju 1993 roku zatelefonowała do mnie, znana gdyńska dziennikarka pani Dorota Abramowicz z prośbą, abym sprawdziła co jest z Kamienną Górą. Okoliczni mieszkańcy twierdzili, że jest tam jakieś szkodliwe promieniowanie, które powoduje, że ludzie chorują i umierają. Zwrócili się w tej sprawie do Urzędu Miasta i innych instytucji, ale bezskutecznie. W końcu zwrócili się do redakcji „Wieczoru Wybrzeża”, gdyż nikt nie chciał im pomóc. Jedni uważali, że ma to związek z działalnością hitlerowców podczas II Wojny Światowej, inni doszukiwali się tam tajnego laboratorium. Pojechałam tam z dziennikarką, a gdy następnego dnia przekazałam jej opis wizji i opowiedziałam co zobaczyłam we wnętrzu tej góry, była zaskoczona tak samo jak ja, gdyż spodziewała się zupełnie czegoś innego. Okazało się, że połowę mojej relacji potwierdzały badania innych osób spośród jej znajomych, które zajęły się tą sprawą. To co opisałam było dla niej wręcz nieprawdopodobne. Mnie samej trudno było to wówczas zrozumieć, lecz tak to widziałam i opisałam.

W wizji zobaczyłam owalne pomieszczenie, jak baszta, chociaż wówczas tego nie kojarzyłam z wizją „warownego miasta”! Wewnątrz pomieszczenia były nowoczesne urządzenia techniczne, konsolety, komputery oraz wielkie ekrany na ścianach. Gdy o tym mówiłam - nikt w to nie wierzył, nawet wojskowi, chociaż oni byli tym najbardziej zainteresowani. Opisałam to m.in. w książeczce zat. „Hiady i Plejady w gwiazdozbiorze Byka...” wydanej własnym nakładem w 1997 roku. Zacytuję fragment, gdyż nie każdy ma możliwość to przeczytać.

„Stojąc za „kulisami” Teatru Muzycznego, w pobliżu wskazanego przez dziennikarkę domu z czasów przedwojennych, skupiłam się i zobaczyłam pod domem zejście do piwnicy, skąd ukrytym przejściem można zejść jeszcze niżej do innego pomieszczenia wielkości garażu. To pomieszczenie było puste, w całości wykonane z dużych kamiennych kostek Z tego pomieszczenia, przy pomocy ukrytej dźwigni w marmurowej płycie podłogi, można zejść jeszcze niżej. Tam zobaczyłam coś w rodzaju kanału ze szczeblami wmurowanymi w ścianie, jak drabina sięgająca kilkadziesiąt metrów w dół. Na dnie, w bocznej ścianie zobaczyłam owalne drzwi, które rozsuwały się na hasło - elektronicznie. Przez otwarte drzwi, jak na statku kosmicznym lub w windzie, wchodzi się do olbrzymiego owalnego pomieszczenia. Zobaczyłam, że ta sala jest wyposażona w super nowoczesne urządzenia techniczne jakich nigdy nie widziałam. (Był rok 1993!) Na ścianach były białe, wielkie, prostokątne, płaskie ekrany na których widziałam wykresy, plany, ludzi na ulicach współcześnie ubranych. Większość ekranów była włączona, ponieważ obrazy się zmieniały, inne były białe. Wokół okrągłej sali stały komputery, konsolety, a na nich kolorowe „guziki”, światełka....

Na środku tej sali było coś w rodzaju okrągłego stołu jak walec, a na nim stał duży kryształ w kształcie płomienia. Jaśniał wewnętrznie czerwonym blaskiem, jak wiecznie płonąca lampka. Ten dziwny „kryształ energetyczny” przykuwał moją uwagę najdłużej. Musiałam długo na niego patrzeć, tak jakbym miała go dobrze zapamiętać i zrozumieć...”

Zrozumiałam to później i jest to bardzo ważne dla sprawy istnienia wcześniejszego miasta na brzegu obecnego miasta Gdyni. Ten kryształ jest potwierdzeniem i dowodem istnienia wysoko rozwiniętej cywilizacji na tym terenie z czasów legendarnej cywilizacji Atlantydy, a nawet dużo starszej. Jeżeli w tej okolicy mieszkańcy narzekali na jakieś szkodliwe promieniowanie, to właśnie w tym jest odpowiedź. Promieniowanie! Ktoś musiał manipulować kryształem dla własnych celów i korzyści. A co będzie się działo później? Przy pomocy tego kryształu można odwrotnie zaprogramować przyszłość miasta. W jaki sposób? Odpowiedź jest w czerwonym kolorze kryształowego płomienia. To kolor podstawowy w widmie światła białego.

„(
) Naprzeciw mnie, w ścianie tego pomieszczenia, były otwarte drzwi. Było to coś w rodzaju biblioteki. Na stalowych półkach stały w rzędach kasety video lub płyty (?). Niektóre półki były puste. Do tego pomieszczenia wszedł wysoki mężczyzna w ciemnym garniturze. Zobaczyłam jeszcze główny, dość szeroki korytarz okrążający tę salę, skąd można było przejść do innych pomieszczeń i korytarzy, które kończyły się gdzieś w głębi tej góry - wyjściem lub wejściem. Wszędzie było jasno i cicho, sterylnie i nowocześnie.”

Wówczas jedynym wyjaśnieniem dla nas było to, że jest to tajna baza wojskowa, jakich wiele na całym świecie, w której odbywają się eksperymenty i stąd to dziwne promieniowania. Dziennikarka później napisała cykl reportaży o Kamiennej Górze w Gdyni.

Czy dlatego widzę to wszystko w wizjach i snach, bo mój Nauczyciel i Mistrz Duchowy, chce mi pokazać co pozostało z tego miasta, abyśmy zrozumieli i uwierzyli? Pokazał mi również w wizji tych, którzy doprowadzili do tego kataklizmu i dlaczego? Czy współcześni mieszkańcy postąpią tak samo jak wówczas?”

Hitlerowcy interesowali się nie tylko Kamienną Górą i Świętą Górą w Gdyni, ale również ŚLĘŻĄ, Górą św. Anny i każdą inną legendarną górą w Polsce, Europie i na całej Ziemi. Czyżby już wtedy wiedzieli co kryją legendarne góry oraz czym są te kryształy i do czego one służą? Są one świadectwem minionych cywilizacji żyjących na tych terenach. Czy hitlerowcy manipulowali kryształami i za ich pomocą programowali przyszłość dla własnych celów? Skąd nagle ich naukowcy mieli taką wiedzę w okresie międzywojennym np. o technologii dysków? Miała to być tajna broń Hitlera, ale po przegraniu wojny wszystkie technologie wraz z naukowcami przejęli Amerykanie i Rosjanie, co dało im potem przewagę techniczną i militarną – na ten temat były programy w TV Discovery oraz publikacje ufologów.

http://www.cheops.darmowefora.pl/index. ... ic=8482.25

Jest to fragment wypowiedzi P.Z. na który chciałam zwrócić uwagę ze względu na dobrze znana lokalizację wejścia do podziemnej bazy innej cywilizacji. ;) :D
No to jaki jest cel nadawania jakichś sygnałów do cywilizacji, która jest pod ziemią i kiedy chce wychodzą jej przedstawiciele na powierzchnię ?
Po co robić z nas idiotów i wmawiać nam konieczność nadawania sygnałów w kosmos do jakiejś cywilizacji , jak jej przedstawiciele są w środ nas kiedy tylko chcą?
O co w tych oszustwach chodzi..... jak nie wiadomo o co, to jak zwykle o energię, chodzi o zdjęcie energetycznych zabezpieczeń dostępu do depozytu podziemnego Góry Św. Mikołaja.

ps. Kryształy zamontowane w przestrzeni ziemi przez atlantów miały ograniczony depozyt energetyczny, długi bardzo ale wyczerpujący się z czasem. Teraz jest czas wypalenia się tej energii , wszystkie blokowane nimi naturalne miejsca mocy tracą moc blokad. Zatem ta dawna cywilizacja szukała sposobności doładowania energetycznego swoich kryształów żeby utrzymać stworzoną przez siebie sieć komunikacyjną wewnątrz ziemi , oraz manipulować dzięki niej naszą rzeczywistością i czasem. Szukali sposobności przedłużenia swojego istnienia wykorzystując nasze działania zmanipulowaną informacją, która stałą by się dla nas kolejnym uwięzieniem.
Kosmiczny kamień utrzymujący pozostałe w połączeniu sieciowym dyktujący zmienioną częstotliwość ziemskiego czasu, był w UNIEJOWIE, ale już go nie ma rozsypał się w pył i zdematerializował w obecnej wibracji, zatem cały system energetyczny Atlantów gaśnie z dnia na dzień, i nic oraz nikt tego procesu nie zatrzyma ani nie przywróci.... Amen !

Obrazek
0 x

Miłość jest szczęściem!

Fair Lady
x 1
x 14
Podziękował: 576 razy
Otrzymał podziękowanie: 949 razy

Nieprzeczytany post autor: Fair Lady » niedziela 03 sie 2014, 09:05

Bardzo ciekawy opis i Z.P i Twoj Kiaro.
Tylko, czy aby na pewno to dotyczy tych Atlantow?
Wielokrotnie zachecalam do zainteresowania sie tematem Agharty. Dziwne jest, ze kojarzy sie ten wymiar z podziemnym swiatem. Doszukuje jakichs korytarzy, komor, tuneli, w ktorych rzekomo ukrywaja sie wysoko rozwiniete cywilizacje.
Dopoki myslenie bedzie takie to i mierne beda interpretacje.
Trzeba odejsc od szkolnej wizji wszechswiata. A to jak widze nawet "ufologom" nie miesci sie w glowie. ;)

P.S. Czy sa jakies dokumentacje na temat kamienia w Uniejowie, ktory rozpadl sie? :shock:
0 x

Awatar użytkownika
Kiara
x 211

Nieprzeczytany post autor: Kiara » niedziela 03 sie 2014, 10:26

Czy istnieje jakaś zapisana informacja na temat Uniejowskiego kamienia? Myślę że tak, zawsze były spisywane dokumenty dotyczące tak ważnych miejsc, jednak odszukać je należało by w depozycie Watykanu. Chyba nawet wielkich odszukiwań nie trzeba by było prowadzić biorąc pod uwagę fakt skupienia uwagi na tym miejscu , wybudowania term kąpielowych ich właściciela, oraz obecnego wlaściciela zamku .... przerzut zysków z tych dóbr do Kalifornii , a ściślej do doliny Krzemowej.....

Inicjatorem tych inicjatyw ekonomicznych oraz faktycznym sprawcą był prezydent Komorowski o czym mówi tablica pamiątkowa na zamkowym murze.

Rozszerzę temat w topiku Uniejów.

ps. Jak już zdążyłam się przyzwyczaić do odkryć , zamieszany jest w temat Władek analfabeta.... Jagiełło, a niby taki sierściuch w korz uszku był....nie ogarnięty.... miał jednak doskonałego doradcę do spraw tajemnych Kiejstuta.
Wszystkie postawione kryształy na naturalnych miejscach mocy, blokowanie ich i zaburzanie częstotliwości, tworzenie nowej siatki energetycznej ziemi , to Atlanci.

Aghartowie to naturalny ogień życia, opieka i ochrona naturalności ewolucji, to dwie różne opcje.

Obrazek
0 x

Miłość jest szczęściem!

Awatar użytkownika
chanell
Administrator
x 1514
x 456
Podziękował: 15176 razy
Otrzymał podziękowanie: 14442 razy

Nieprzeczytany post autor: chanell » niedziela 03 sie 2014, 13:41

Kiara pisze:
(....................................)

ps. Kryształy zamontowane w przestrzeni ziemi przez atlantów miały ograniczony depozyt energetyczny, długi bardzo ale wyczerpujący się z czasem. Teraz jest czas wypalenia się tej energii , wszystkie blokowane nimi naturalne miejsca mocy tracą moc blokad. Zatem ta dawna cywilizacja szukała sposobności doładowania energetycznego swoich kryształów żeby utrzymać stworzoną przez siebie sieć komunikacyjną wewnątrz ziemi , oraz manipulować dzięki niej naszą rzeczywistością i czasem. Szukali sposobności przedłużenia swojego istnienia wykorzystując nasze działania zmanipulowaną informacją, która stałą by się dla nas kolejnym uwięzieniem.
Kosmiczny kamień utrzymujący pozostałe w połączeniu sieciowym dyktujący zmienioną częstotliwość ziemskiego czasu, był w UNIEJOWIE, ale już go nie ma rozsypał się w pył i zdematerializował w obecnej wibracji, zatem cały system energetyczny Atlantów gaśnie z dnia na dzień, i nic oraz nikt tego procesu nie zatrzyma ani nie przywróci.... Amen !

No i bardzo dobrze Kiaro piszesz ,po co nadawać sygnał ? Całe to zamieszanie w okól Św. Góry i wykopków ,kojarzy mi się z panią Lucyna Łobos i PCH . W jednym i drugim przypadku ,trzeba było coś odkopać - odblokować.Już to przerabiałam i nie chce mi się po raz drugi.
Oni są wśród nas i cały czas nas kontrolują co widać słychać i czuć między innymi w przypadku Z.P.
W jendym z wątków Maat napisała o wyłączniku mózgu i wyłączniku świadomości i tak sobie myslę że ten wyłącznik ma już zastosowanie w przypadku niektórych osób.

F.Lady pisze :
Wielokrotnie zachecalam do zainteresowania sie tematem Agharty. Dziwne jest, ze kojarzy sie ten wymiar z podziemnym swiatem. Doszukuje jakichs korytarzy, komor, tuneli, w ktorych rzekomo ukrywaja sie wysoko rozwiniete cywilizacje.
Dopoki myslenie bedzie takie to i mierne beda interpretacje.
Trzeba odejsc od szkolnej wizji wszechswiata. A to jak widze nawet "ufologom" nie miesci sie w glowie.

Masz rację trzeba się porządnie wziąć za ten temat ! Tylko że w necie jakoś mało jest wiarygodnych informacji. Czasem coś wrzucą ,ale nie poparte żadnymi dowodami.
0 x

Lubię śpiewać, lubię tańczyć,lubię zapach pomarańczy...........

Lucifer
x 128

Nieprzeczytany post autor: Lucifer » niedziela 03 sie 2014, 17:30

Sygnał trzeba nadać aby przyleciały na Ziemię Kosmitki z rogami, pewnie dlatego Panie z forum są sceptycznie nastawione do tego pomysłu :lol: , oczywiście chodzi nam w tym wszystkim o podbicie kolejnej planety, nie miejcie dzieci co do Nas żadnych złudzeń :lol:
0 x

Awatar użytkownika
blueray21
Administrator
x 44
x 522
Podziękował: 446 razy
Otrzymał podziękowanie: 14801 razy

Nieprzeczytany post autor: blueray21 » niedziela 03 sie 2014, 17:40

To forum charakteryzuje się tym, że nikt nikomu nic nie zabrania - dopóki działania nie przekraczają regulaminu forum, a poza forum to każdy ma swoje prywatne życie i tym bardziej jesteśmy dalecy od
nagabywania.
Sygnał możesz wysłać, czy i jakie będzie miał znaczenie, może się przekonamy, a może nie.
Jeśli ktoś będzie chętny do współpracy, to jego sprawa i tak każdy działa na swój rachunek, choć często o tym po prostu nie wie. Stąd mamy tyle "owiec".
Mimo wszystko życzę powodzenia.
0 x

Wiedza ochrania, ignorancja zagraża.

Fair Lady
x 1
x 14

Nieprzeczytany post autor: Fair Lady » niedziela 03 sie 2014, 20:40

Przeczytalam sobie materialy. I nawet powiem, ze PLUS dla Atlantow, bo z tekstow (m. in. o Uniejowie), zostal usuniety termin "klatka jonowa".

Brawo!

Rozszerzę temat w topiku Uniejów.

:o
0 x

Awatar użytkownika
songo70
Administrator
x 1186
x 625
Podziękował: 18005 razy
Otrzymał podziękowanie: 25242 razy

Nieprzeczytany post autor: songo70 » poniedziałek 04 sie 2014, 11:31

Lucifer pisze:Sygnał trzeba nadać aby przyleciały na Ziemię Kosmitki z rogami, pewnie dlatego Panie z forum są sceptycznie nastawione do tego pomysłu :lol: , oczywiście chodzi nam w tym wszystkim o podbicie kolejnej planety, nie miejcie dzieci co do Nas żadnych złudzeń :lol:

Obrazek
0 x

"„Wolność to prawo do mówienia ludziom tego, czego nie chcą słyszeć”. George Orwell. "
Prawdy nie da się wykasować

baba
x 128

Nieprzeczytany post autor: baba » poniedziałek 04 sie 2014, 11:35

No prosz, nawet w tym temacie można się ze śmiechu opluć, wielkie dzięki Songo. :lol:
0 x

Awatar użytkownika
Przebiśnieg
x 2
x 24
Podziękował: 783 razy
Otrzymał podziękowanie: 1313 razy

Nieprzeczytany post autor: Przebiśnieg » niedziela 10 sie 2014, 21:18

Szacowni :D

https://www.youtube.com/watch?v=sVixLXYEYmI

Oczywiście jak to zwykle poproszę szacownego blu o przemianę ;)

No więc tak jakoś dziwnie jest, że wysoko czyli teoretycznie w kosmosie nie widać gwiazd :D
No przynajmniej tak twierdzą choćby ci bogacze, którzy Rosjanom zapłacili za prywatne loty i jeszcze trochę kosmonautów emerytów - czy to jest prawdziwa informacja? 8-)
Ano nie jestem specjalistą jak ktoś tam ma życzenie niech się zajmuję i rozszyfrowuje, odtajnia, demaskuje.... :D.
Ano dla mnie jedno jest ważne, ze to my tu na ziemi czy to wewnętrznej czy zewnętrznej przeszliśmy jak to się nazywa w wojski np szkołę życia.
To my doświadczyliśmy wszyscy razem wszystkiego :D
To my wszyscy razem dotknęliśmy wszystkiego i razem wszystko wiemy
A przynajmniej to co jest nam potrzebne by tworzyć tzw Nowe, Lechię czy jak tam jeszcze :D
To z nami kontaktują się kosmici, obcy inni jak zwał tak zwał :D
To z nami chcą współpracować, od nas czy poprzez nas się uczyć - jak zwał....
Więc jak sole i pieprzę czy to a tamto to prawda czy niet bo szkoda mi na to energii chuć jak stok lubi tak jak ja np nalewkę z aronii ;) to czemu nie :D
No w każdym razie ja wolę skupić się na tym by nie zasilać ich programów tylko nasze :D
Nie skupiam się na starym tylko na nowym :D
to może pozdrawiam :D

PS
Pozwolę sobie jeszcze tylko dodać, że rzeczywiście trudno jest dostać zgodę na wyprawę przez środek bieguna południowego tzn nie ma możliwości dostać na taką wyprawę zgodę bo wtedy usłyszy się ruki wierh :D

Szacowny Przebiśniegu , nasz kolega Blu przebywa na zasłuzonym urlopie ,dlatego pozwoliłam sobie go zastapić i wstawiłam video - chanell
0 x

Awatar użytkownika
Przebiśnieg
x 2
x 24

Nieprzeczytany post autor: Przebiśnieg » poniedziałek 11 sie 2014, 08:20

Dziękuję wielce szacowna chanell -kłaniam się nisko w pas :)
0 x

Fair Lady
x 1
x 14

Nieprzeczytany post autor: Fair Lady » poniedziałek 11 sie 2014, 09:29

Przebisnigu

Pozwole sobie wykopiowac ten film i przeniesc do tematu Agharta. Bo to wlasnie jest to. Wnetrze ziemi czesto blednie kojarzone jest z jakimis tunelami, jaskiniami, tajemniczymi wejsciami ukrytymi na calej przestrzeni, a to wlasnie zupelnie co innego.
Ciezko wyobrazic sobie, ze nie chodzimy po wypuklej, lecz wkleslej kuli.
0 x

Awatar użytkownika
Przebiśnieg
x 2
x 24

Nieprzeczytany post autor: Przebiśnieg » poniedziałek 11 sie 2014, 09:39

Fair Lady pisze:Przebisnigu

Pozwole sobie wykopiowac ten film i przeniesc do tematu Agharta. Bo to wlasnie jest to. Wnetrze ziemi czesto blednie kojarzone jest z jakimis tunelami

Szacowna na zdrówko ;)

0 x

Fair Lady
x 1
x 14

Nieprzeczytany post autor: Fair Lady » poniedziałek 11 sie 2014, 10:31

Szacowny Przebiśniegu , nasz kolega Blu przebywa na zasłuzonym urlopie ,dlatego pozwoliłam sobie go zastapić i wstawiłam video - chanell

Podziel sie z innym chanell jak wstawilas to Video, bo w istocie niektore nie reaguja na powyzszy kod "YouTube", ulatwi to linkowanie.

Przebisnieg -

Szacowna na zdrówko ;)

Na zdrowko!
Juz zaczynasz? Czy to jeszcze klinik po wczorajszym? ;)
0 x

Awatar użytkownika
Przebiśnieg
x 2
x 24

Nieprzeczytany post autor: Przebiśnieg » poniedziałek 11 sie 2014, 10:39

Fair Lady pisze: Szacowna na zdrówko ;)

Na zdrowko!
Juz zaczynasz? Czy to jeszcze klinik po wczorajszym? ;)

Mam słaby charakter szacowna, a nalewka z aronii smakuje mi bardzo :P :D

PS
Ostatnio zaś bardzo smakuje mi też ,,Czystek" :D
0 x

Awatar użytkownika
chanell
Administrator
x 1514
x 456

Nieprzeczytany post autor: chanell » poniedziałek 11 sie 2014, 11:01

Lady ,bardzo dobrze wytłumaczył to Blu w temacie "komputer jak to zrobic " ,osobiście korzystałam z jego instrukcji.Podaję link do tematu,wiadomość - post numer 2

viewtopic.php?f=5&t=39

Moi drodzy pifko - pifkiem, nalefki - nalefkami ,ale wróćmy do tematu bo się upijecie ;)
0 x

Awatar użytkownika
Kiara
x 211

Nieprzeczytany post autor: Kiara » czwartek 15 sty 2015, 16:59

Już jakiś czas temu pojawiło się w necie nagranie sesji hipnotycznej w której zadano pytanie na temat "Grobowca Jahwe " w Gdyńskiej piramidzie oraz historii naszych terenów.

Odpowiedzi są niezmiernie interesujące, polecam uważne posłuchanie relacji Damiana.
Mnie one nie zaskoczyły bo zgadzają si e w 100% z tym wszystkim co już napisałam na temat roli Polski w Europie i na świecie , oraz emanacji i dominacji na naszych terenach energii kobiecości ,olbrzymiego przejawu energetycznego aspektu żeńskiego , któremu przyporządkowane były i są szczególnie tereny Polski ale również całej Europy i Azji.

Proszę naprawdę z uwagą posłuchać tych kilkunastu minut wypowiedzi, bo dadzą one szerszy sens zrozumienia polityki współczesnej i tej dawnej z około 20 tys lat wstecz.

Bolesław Zarębski - 3. hipnoza z Danielem - zbiór przekazów dla ludzkości
https://www.youtube.com/watch?v=60QIkKgyiyc

informacja dotycząca tematu zawarta jest między 97.a 111. minutą filmu.

ps.Jak skoryguję komentarz wstawię w następnym poście.
budzi się natomiast pytanie do P. Zofii Piepiorka czy zna treść odpowiedzi na pytanie z tej sesji?

Oczywiście nie mam pewności co do tego, ale sądzę , że tak.

Co z tego wynika? Nie chcę osądzać, poczekamy na inną okoliczność informacyjną , bo jestem już przekonana ,że nie chodziło w tej całej akcji o to... co było publicznie deklarowane, a , oto... co jest ukrytą intencją pewnych grup chcących nadal władać nasza ziemią i LUDZKOŚCIĄ.

Obrazek
0 x

Miłość jest szczęściem!

Awatar użytkownika
chanell
Administrator
x 1514
x 456

Nieprzeczytany post autor: chanell » czwartek 15 sty 2015, 17:40

Kiaro to ten sam Daniel ,który był poddawany hipnozie przez p.Teresę Koroll ,podczas jego pobytu u Gracjany w Hiszpanii.Wydawało mi się że widziałam to video u Zosi P. ale głowy nie dam. ;)
0 x

Awatar użytkownika
Kiara
x 211

Nieprzeczytany post autor: Kiara » czwartek 15 sty 2015, 18:27

chanell pisze:Kiaro to ten sam Daniel ,który był poddawany hipnozie przez p.Teresę Koroll ,podczas jego pobytu u Gracjany w Hiszpanii.Wydawało mi się że widziałam to video u Zosi P. ale głowy nie dam. ;)

Tak to ta sama osoba, ten sam Daniel, ja to znalazłam przypadkowo właśnie u niej !
Dlatego uważam iż doskonale zna ta informację, a skoro zna i nie zabiera głosu , nic nie prostuje, znaczy się manipuluje informacją, zatajając prawdę!

Bowiem tam bardzo wyraźnie jest przekaz o roli kamiennych kręgów, Polski jak również o tym iż na naszych terenach w czasach przed znanymi nam obecnie 4 cywilizacjami ( co oznacza ni mniej ni więcej jak około 4x26. tys lat), była CYWILIZACJA POKOJU DUCHOWEGO SERCA.... na terenach naszych przejawiała się GŁOWNIE ENERGI ŻEŃSKA CZYSTEJ WIĘZI SERCA I MATKI ZIEMI.

Zrobię recenzję tego przekazu, bo w całokształcie naszych poszukiwań jest bardzo ważny ( postaram się jeszcze dzisiaj) ale znając taką informację ... uczciwa osoba przekazuje ja, korygując dotychczasowa wiedzę. Tu już nie chodzi nawet o "przepraszam" dla mnie i dla nas, bo korzystać z niepełnej wiedzy może każdy.
Chodzi o uczciwość w szerzeniu informacji , o wiarygodność przekazanych do tej pory treści, o zrozumienie czyją stronę reprezentuje osoba , która tak wszystkim kręci, jaki ma cel? Zwyczajnie o osobisty honor i prawość i prawdę o naszej wspólnej historii.

Gdy zrozumiemy co nam zrobiono jako gatunkowi LUDZKIEMU i co usiłowano zrobić ponownie .... łatwiej będzie podejmować różne decyzje i wyjść z tego labiryntu oszustw.

Obrazek
0 x

Miłość jest szczęściem!

Awatar użytkownika
blueray21
Administrator
x 44
x 522
Podziękował: 446 razy
Otrzymał podziękowanie: 14801 razy

Nieprzeczytany post autor: blueray21 » czwartek 15 sty 2015, 19:06

Wyjście nie jest łatwe, jeśli ktoś jest "ukierunkowany" i "prowadzony" to jest zwyczajnie ślepy, czego dowody mieliśmy w różnych channelingach, lub choćby w przypadku pani Lucyny i "Enki".
Moim zdaniem ona tego nie widzi lub nie przyjmuje nawet jako prawdopodobieństwa, to tak jak z fanatyzmem. A materiał wstawiła pewnie dla zupełnie innych fragmentów niż ty w nim wynalazłaś, zobaczymy, czy znowu zazgrzyta ogon krokodyla.
0 x

Wiedza ochrania, ignorancja zagraża.

Etznab
Podziękował: 655 razy
Otrzymał podziękowanie: 187 razy

Nieprzeczytany post autor: Etznab » czwartek 15 sty 2015, 21:07

@Kiara pisze
"Tak to ta sama osoba, ten sam Daniel, ja to znalazłam przypadkowo właśnie u niej !"
Kiaro jak sama wiesz, nie ma przypadków, po prostu miałaś do tego dotrzeć z jakiś powodów, zapewne sama je odkryjesz czy już odkryłaś ;) .
Przesłuchałam dwa razy tej hipnozy i jestem pod wrażeniem, a niektórymi wypowiedziami nawet bardzo zaskoczona :o

"
"Zrobię recenzję tego przekazu, bo w całokształcie naszych poszukiwań jest bardzo ważny"

Czekam na tę recenzję :mrgreen:
0 x

Awatar użytkownika
Kiara
x 211

Nieprzeczytany post autor: Kiara » piątek 16 sty 2015, 00:17

Oczywiście komentarz będzie dotyczył tylko fragmentu przekazu związanego z Górą św. Mikołaja/ Piramida w niej , inaczej grobowiec Jahwe oraz budowli kamiennych.

Pyta Pan B. Zarębski przez Daniela odpowiada opiekun duchowy Daniela.

Budowle kamienne nie tylko na terenie Polski czas ich powstania i rola.

One powstały na długo przed znanymi nam 4 cywilizacjami. Kamienne kręgi służyły do nawiązywania komunikacji mentalnej z przygotowanymi do tego ludźmi, oraz ich wycieczek duchowych poza obszar ziemi.
Wojna galaktyczna zmieniła układ sił władających ziemią, zaczęły na nią napływać duże ilości istot ciemności, wówczas zaprzestano budowy kamiennych kręgów. Te które były niszczono na rozkaz sił ciemności, zacierano ślady ich miejsc, na niektórych konstruowano nowe budowle z innym przeznaczeniem.
Były jeszcze usiłowania konstruowania takich budowli usiłujące odtworzyć i wznowić dawne układy energetyczne , ale to już były pojedyńcze kręgi. Istoty ciemności za wszelką cenę blokowały i udaremniały te próby.

Wszystkie te budowle kamienne i nie tylko kamienne służyły do połączenia tych miejsc naziemnych i podziemnych emanujących energią kobiecości ( tu na naszych terenach przejawiała się najmocniej ENERGIA PIERWIASTKA ŻEŃSKIEGO , CZYSTA WIĘŹ ENERGII SERCA MATKI ZIEMI) z Kosmicznym Wzorcem, Energią Kobiecości.

Istoty Ciemności zniszczyły bardzo wiele kamiennych kręgów w naszym kraju , który w zamierzchłych czasach był ostoją kontaktu żeńskiej energii,jej przekazu i czystą więzią SERCA MATKI i Ziemi.
Od nas z naszych terenów wysyłana była podziemnymi i naziemnymi strumieniami energetycznymi życiodajna energia do najdalszych zakątków ziemi.

Budowle wszystkie stawiane były dla wzmocnienia mocy przepływu energii , dlatego miały zaplanowany , określony kształt z wiedzą i precyzją.

Były to budowle o kształtach kanalizujących, soczewkowych , umacniające energię żeńską na planie ziemi.
Nadal korzysta się z dawnych miejsc mocy budując na nich katedry, kościoły i budowle kultowe wykorzystując sposób soczewkowania energii.

Ciemne istoty posiadające dużą wiedzę blokowały nasze miejsca wytryskiwania energii żeńskiej, zmieniali strumienie jej przepływu i kierunki w nich. W ten sposobi uzyskiwali jej wytryskiwanie w zupelnie innych miejscach , które były nią energetyzowane , a dawne pozbawiane energii zamierały jako pustynie, lub pokrywały się lodowcami.
Między innymi w ten sposób manipulowano polem elektromagnetycznym ziemi i przesuwano jej elektromagnetyczną oś.

Ludziom mieszkającym w rejonach wyjałowionych z życiodajnej energii blokowano możliwość rozwoju na setki i tysiące lat ( przykład Egipt), lub wymuszano ich migrację w inne rejony.
Bowiem ta życiodajna matczyna energia zasilała ciała i umysły LUDZI, zapewniała im spokój i rozwój. Niszczenie budowli i blokowanie przepływu energii było działaniem sił ciemności zaplanowanym precyzyjnie i z przemyśleniem skutków na wiele set tysięcy lat do przodu.

Skutki są nam znane do dzisiaj.

Zgadzam się z tymi informacjami , potwierdzają posiadane prze zemnie oraz sporadycznie spotykane w necie.
Przed 4 znanymi nam cywilizacjami III wymiaru na ziemi na naszych terenach były miejsca mocy przejawu energii żeńskiej, stąd ona najbardziej emanowała na całą ziemię, bo tu na naszych terenach jest zlokalizowany trójkąt mocy na południu Polski ze zwornikiem w Częstochowie.
Z naszych ziem emanowała energia SERCA MATKI ZIEMI ( nie matka jest ziemią... kolejny przekręt, a , jest to MAKA , Ziemi, bo Ona , Ta Energia stworzyła ziemię), cywilizacja nazywała się Cywilizacja Pokoju Duchowego Serca.... reprezentowała żeńską energię, wzór i wiedzę energii kobiecości.

Jeszcze raz nie matka ziemia.... a Matka Ziemi....

Kiara.

Czy piramida w Gdyni jest grobowcem Króla Jahwe?

odpowiedz.... kim dla was jest król Jahwe ? z braku precyzji pytania( czyli stwierdzenia że była to kobieta , a nie mężczyzna jak uważano do tej pory ) zaistniała niemożliwość odpowiedzi. Czyli zwodzenie i kręcenie.
Ale.... ponieważ to tereny przynależne do Energii Kobiecej , Matki , Ziemi i LUDZI , wiadomo że królem była kobieta nie mężczyzna,Ona sprawowała jurysdykcję nad tymi terenami i była ich wzorcem energetycznym , a nie aspekt męski.

To jest logiczny wniosek i nie ma co spekulować , że było inaczej.

Zatem kto i co jest w grobowcu w Gdyni?
Jest tam ukryta bardzo duża wiedza zdeponowana na fizycznych dyskach, których współczesna technologia nie potrafi jeszcze odczytać, natomiast przyszła tak.
Ale można mieć dostęp do tej wiedzy również w sposób duchowy, zgrywając swoje pola energetycznej wibracji z nią, jednak do możliwości korzystania z tej wiedzy trzeba mocno podnieść wibrację serca harmonizując z wibracją energii żeńskiej.
Budowle w Gdyni zaczęły upadać między 9 tys lat temu a 20tys. lat temu, w tym czasie ( ostatnia 4 cywilizacja III wymiaru, który trwa 26. tys lat) wzmacniała się dominacja sił ciemności od dawna okupujących ziemię, przylatując do nas obniżali nam wibrację planety doprowadzając każdą ewoluującą cywilizację do totalnej zagłady.
Żeby nie doszło do totalnego kataklizmu i zagłady życia na ziemi każde miejsce mocy/ kosmiczny dysk ma swojego strażnika, który nie otworzy dostępu do tego miejsca nikomu, na głosy i dźwięki inne niż są kodem jego dostępu, na inne on nie zareaguje.

Odblokowanie go/ wybudzenie może nastąpić TYLKO w określonym czasie przez wibrację, która jest dla niego kluczem i kodem dostępu.
Zatem nic nie pomogą żadne nadawania sygnałów do dysków , bo to nie te sygnały nie niosą w sobie klucza wibracji udostępnienia wejścia.

Energia góry, pomimo zablokowanej częściowo aktywności przekazuje LUDZIOM wyjątkowo pozytywną wibrację.
Niestety siły ciemności cały czas manipulują LUDZKIMI umysłami , odciągając kolektywny LUDZKI umysł od wiedzy kobiecości. Dlatego LUDZIOM jest tak trudno nawiązać kontakt z żeńską energią Matki , Ziemi z energią SERCA. Skupieni są LUDZIE bardziej na energii logiki i wiedzy technicznej.
Nastąpiło duże odejście od dawnej energii jasności, obniżyła się bardzo wibracja planety, przejęła ją ciemność powodując blokady.

Zgadzam się z grubsza z tymi informacjami, ale dodać muszę iż już nie są całkowicie aktualne, bo nasza wieloletnia praca na ziemi i ze swoim rozwojem przyniosła oczekiwane efekty.

Magnetyczna oś ziemi praktycznie wróciła na swoje miejsce , uruchomionych i udrożnionych jest około 60% dawnych koryt strumieni energetycznych. Odblokowane są wszystkie główne wiry na naszej półkoli, SERCE Ziemi ma przywrócony dawny rytm energetyczny.
Jej eteryczna matryca ponownie przywróciła dawne wzorce życia , nie jest już blokowana. Nasze ziarno życia ( kod życia CZŁOWIEKA na Ziemi) po raz pierwszy wykiełkowało ponad wszystkie energetyczne blokady.

Tyle na dzisiaj.... mamy powody do radości i tym razem nam się udało! ;) :D :D pokonaliśmy ciemność.... :o :D

Obrazek
0 x

Miłość jest szczęściem!

Ramzes3
x 14
x 103
Podziękował: 5469 razy
Otrzymał podziękowanie: 1664 razy

Nieprzeczytany post autor: Ramzes3 » wtorek 20 sty 2015, 21:53

Kiara pisze:Oczywiście komentarz będzie dotyczył tylko fragmentu przekazu związanego z Górą św. Mikołaja/ Piramida w niej , inaczej grobowiec Jahwe oraz budowli kamiennych.

Pyta Pan B. Zarębski przez Daniela odpowiada opiekun duchowy Daniela.

Zatem kto i co jest w grobowcu w Gdyni?
Jest tam ukryta bardzo duża wiedza zdeponowana na fizycznych dyskach, których współczesna technologia nie potrafi jeszcze odczytać, natomiast przyszła tak.

Energia góry, pomimo zablokowanej częściowo aktywności przekazuje LUDZIOM wyjątkowo pozytywną wibrację.

A to ciekawostka. Niespełna dwa lata wstecz chyba coś o tym pisałem

Tajne Bazy Kosmiczne - wizje i teorie Zofii Piepiórki

Postautor: Ramzes3 » 20 lutego 2013, 20:45
Święta Góra w Gdyni kryje w sobie nie tylko piramidę i sarkofag. Sam sarkofag nie jest Arką jak to może wynikać z wypowiedzi Zofii Piepiórki. Jeżeli komuś uda się dotrzeć do wnętrza piramidy czasami może zobaczyć jak świetlisto biało-złota energia wznosi się od dołu ku górze i opływa cały sarkofag.
Dzieje się tak dlatego, że pod sarkofagiem znajduje się komora w której ukryta jest złota Arka promieniująca wymienioną energią. Arka zawiera w sobie coś co ukazuje się być może symbolicznie a być może dosłownie jako dość duża księga. Najprawdopodobniej chodzi o ukrytą w jej wnętrzu wiedzę.
0 x

ODPOWIEDZ