Witam wszystkich użytkowników tego forum
17.03.23
Forum przeżyło dziś dużą próbę ataku hakerskiego. Atak był przeprowadzony z USA z wielu numerów IP jednocześnie. Musiałem zablokować forum na ca pół godziny, ale to niewiele dało. jedynie kilkukrotne wylogowanie wszystkich gości jednocześnie dało pożądany efekt.
Sprawdził się też nasz elastyczny hosting, który mimo 20 krotnego przekroczenia zamówionej mocy procesora nie blokował strony, tylko dawał opóźnienie w ładowaniu stron ok. 1 sekundy.
Tutaj prośba do wszystkich gości: BARDZO PROSZĘ o zamykanie naszej strony po zakończeniu przeglądania i otwieranie jej ponownie z pamięci przeglądarki, gdy ponownie nas odwiedzicie. Przy włączonych jednocześnie 200 - 300 przeglądarek gości, jest wręcz niemożliwe zidentyfikowanie i zablokowanie intruzów. Bardzo proszę o zrozumienie, bo ma to na celu umożliwienie wam przeglądania forum bez przeszkód.
25.10.22
Kolega @janusz nie jest już administratorem tego forum i jest zablokowany na czas nieokreślony.
Została uszkodzona komunikacja mailowa przez forum, więc proszę wszelkie kwestie zgłaszać administratorom na PW lub bezpośrednio na email: cheops4.pl@gmail.com. Nowi użytkownicy, którzy nie otrzymają weryfikacyjnego emala, będą aktywowani w miarę możliwości, co dzień, jeśli ktoś nie będzie mógł używać forum proszę o maila na powyższy adres.
/blueray21Została uszkodzona komunikacja mailowa przez forum, więc proszę wszelkie kwestie zgłaszać administratorom na PW lub bezpośrednio na email: cheops4.pl@gmail.com. Nowi użytkownicy, którzy nie otrzymają weryfikacyjnego emala, będą aktywowani w miarę możliwości, co dzień, jeśli ktoś nie będzie mógł używać forum proszę o maila na powyższy adres.
Ze swojej strony proszę, aby unikać generowania i propagowania wszelkich form nienawiści, takie posty będą w najlepszym wypadku lądowały w koszu.
Wszelkie nieprawidłowości można zgłaszać administracji, w znany sposób, tak jak i prośby o interwencję w uzasadnionych przypadkach, wszystkie sposoby kontaktu - działają.
Wszelkie nieprawidłowości można zgłaszać administracji, w znany sposób, tak jak i prośby o interwencję w uzasadnionych przypadkach, wszystkie sposoby kontaktu - działają.
Pozdrawiam wszystkich i nieustająco życzę zdrowia, bo idą trudne czasy.
/blueray21
W związku z "wysypem" reklamodawców informujemy, że konta wszystkich nowych użytkowników, którzy popełnią jakąkolwiek formę reklamy w pierwszych 3-ch postach, poza przeznaczonym na informacje reklamowe tematem "... kryptoreklama" będą usuwane bez jakichkolwiek ostrzeżeń. Dotyczy to także użytkowników, którzy zarejestrowali się wcześniej, ale nic poza reklamami nie napisali. Posty takich użytkowników również będą usuwane, a nie przenoszone, jak do tej pory.
To forum zdecydowanie nie jest i nie będzie tablicą ogłoszeń i reklam!
Administracja Forum
To ogłoszenie można u siebie skasować po przeczytaniu, najeżdżając na tekst i klikając krzyżyk w prawym, górnym rogu pola ogłoszeń.
Uwaga! Proszę nie używać starych linków z pełnym adresem postów, bo stary folder jest nieaktualny - teraz wystarczy http://www.cheops4.org.pl/ bo jest przekierowanie.
/blueray21
Woda utleniona - również na zdrowie
- grzegorzadam
- Moderator
- x 106
- x 696
- Podziękował: 29964 razy
- Otrzymał podziękowanie: 19672 razy
Re: Woda utleniona - również na zdrowie
http://www.igya.pl/srodki-lecznicze/suplementacja/420-domowe-zastosowania-wody-utlenionej
było na starym forum - 5 lat ? ...
czasami sie zastanawiam gdzie ja byłem wcześniej..?
- ale wtedy bym H2O2 i reszty nie pojął
i nie przyjął ..chyba ..
''Woda utleniona, dzięki właściwościom bakteriobójczym, skutecznie usuwa wszystkie bakterie (łącznie z tymi, które powodują próchnicę). Wykazuje również właściwości wybielające zęby (jak widać, mozna nią rozjaśniać nie tylko włosy). Tak jak Microhydrin można ja wykorzystywać z dobrymi rezultatami do leczenia chorób przyzębia i zapobiegania paradontozie (zresztą informacja o używaniu jej do płukania dziąseł znajduje się na praktycznie każdym opakowaniu wody utenionej dostępnym w aptece).
(....) Spray owadobójczy: Zmieszać 8 uncji [226,8g] melasy lub cukru i 8 uncji [226,8g] 3% wody utlenionej z 1 galonem [4,4litra] wody.
Pasta do zębów: Użyć sody oczyszczonej i takiej ilości 3% wody utlenionej, aby zrobiła się pasta, lub zanurzyć szczoteczkę do zębów w 3% wodzie utlenionej i umyć zęby. Woda utleniona rozpuszcza kamień nazębny, tworzy zdrowe dziąsła i wybiela zęby. Soda oczyszczona i woda utleniona tworzą najlepszą pastę do zębów.
Najlepszymi źródłami aktywnego tlenu są ozon, nadtlenek wodoru i nadmanganian potasu. Dr Otto Warburg dostał nagrodę Nobla w 1931r za odkrycie przyczyny powstawania nowotworów. Nowotwór powstaje wtedy gdy komórka zamienia oddychanie tlenowe na beztlenowe. Wzrost komórek rakowych jest zainicjowany przez brak tlenu.
Pijąc wodę utlenioną, możemy spowodować rozstrój żołądka. Woda utleniona powinna być pita na pusty żołądek, 1 godzinę przed jedzeniem lub 3 godziny po jedzeniu. Pokarm w żołądku może być przyczyną niestrawności lub wymiotów.
(.........)
- mnóstwo ciekawych info - kto nie czytał -obowiązkowo
Uwaga
Biorąc wodę utlenioną bezpośrednio przed snem można mieć trudności z zasypianiem, ponieważ wzrasta poziom tlenu w komórkach.
a która to godzina ? - jutro najpóniej o 22 !!
uzyskałem asygnatę na ręcznik i jego rozcięcie w celach leczniczych ..
nasączyłem 3% i....trzymam tam gdzie trzeba - to leczy..
było na starym forum - 5 lat ? ...
czasami sie zastanawiam gdzie ja byłem wcześniej..?
- ale wtedy bym H2O2 i reszty nie pojął

''Woda utleniona, dzięki właściwościom bakteriobójczym, skutecznie usuwa wszystkie bakterie (łącznie z tymi, które powodują próchnicę). Wykazuje również właściwości wybielające zęby (jak widać, mozna nią rozjaśniać nie tylko włosy). Tak jak Microhydrin można ja wykorzystywać z dobrymi rezultatami do leczenia chorób przyzębia i zapobiegania paradontozie (zresztą informacja o używaniu jej do płukania dziąseł znajduje się na praktycznie każdym opakowaniu wody utenionej dostępnym w aptece).
(....) Spray owadobójczy: Zmieszać 8 uncji [226,8g] melasy lub cukru i 8 uncji [226,8g] 3% wody utlenionej z 1 galonem [4,4litra] wody.
Pasta do zębów: Użyć sody oczyszczonej i takiej ilości 3% wody utlenionej, aby zrobiła się pasta, lub zanurzyć szczoteczkę do zębów w 3% wodzie utlenionej i umyć zęby. Woda utleniona rozpuszcza kamień nazębny, tworzy zdrowe dziąsła i wybiela zęby. Soda oczyszczona i woda utleniona tworzą najlepszą pastę do zębów.
Najlepszymi źródłami aktywnego tlenu są ozon, nadtlenek wodoru i nadmanganian potasu. Dr Otto Warburg dostał nagrodę Nobla w 1931r za odkrycie przyczyny powstawania nowotworów. Nowotwór powstaje wtedy gdy komórka zamienia oddychanie tlenowe na beztlenowe. Wzrost komórek rakowych jest zainicjowany przez brak tlenu.
Pijąc wodę utlenioną, możemy spowodować rozstrój żołądka. Woda utleniona powinna być pita na pusty żołądek, 1 godzinę przed jedzeniem lub 3 godziny po jedzeniu. Pokarm w żołądku może być przyczyną niestrawności lub wymiotów.
(.........)
- mnóstwo ciekawych info - kto nie czytał -obowiązkowo

Uwaga
Biorąc wodę utlenioną bezpośrednio przed snem można mieć trudności z zasypianiem, ponieważ wzrasta poziom tlenu w komórkach.
a która to godzina ? - jutro najpóniej o 22 !!

uzyskałem asygnatę na ręcznik i jego rozcięcie w celach leczniczych ..

nasączyłem 3% i....trzymam tam gdzie trzeba - to leczy..
1 x
życie ma tylko dożywotnią gwarancję, przeżyj je ciekawie,
jak nie może być mądrze, niech chociaż będzie wesoło

- grzegorzadam
- Moderator
- x 106
- x 696
kopiuję komenty -bo i zabawnie i pouczająco miejscami !
ta miedź to fakt ??
''prof dr hab Edmund K'' - za 2 złote za posta chopoki kabaret robią
- jajakoko-biobio-fififizyk uważam iż śmierć na miejscu
RATOWNIK medyczny - to dopiero kuglarz - chyba piszą z jednego IP w tajnej wytwórni paracetamolu
niektóre komenty idealne do tematu JAJA !
'' Komentarze
+29 # Czarna 2010-09-13 20:08
"Dodatek miedzi do wody utlenionej zwiększa skuteczność wody utlenionej na bakterie aż do 3000 razy. "
Jak należy dodawać tą miedz ??????
w jakich proporcjach???? ????
Odpowiedz
-69 # snejk 2010-11-13 11:13
to jakiś pedał wymyślił
.......
Odpowiedz
-55 # prof dr hab Edmund K 2011-05-14 14:06
Jako biofizyk nie mogę zgodzić się z powyższym artykułem, woda utleniona (3- 5%) nie ma działania antybakteryjneg o, ani bakteriostatycz nego, gdyż nie przenika przez błonę bakteryjna i w ogóle na nią nie oddziałuje. Leczenie za pomocą iniekcji dożylnych to jakaś zgroza! Nadtlenek wodoru powoduje bowiem hemolizę! Nie wiem skąd są te informację, ale zdecydowanie odradzam ich czytanie!
Odpowiedz
-21 # SMOLIK 2011-05-28 07:13
WIDZE ŻE PAN ŻYDOMASOŃSKIE SZKOŁY SKOŃCZYŁ I TE BREDNIE ROZPOWIADA.
Odpowiedz
-34 # RATOWNIK medyczny 2012-01-27 14:29
ZGROZA!! zgadzam sie z Panem Edmundem, a normalnym ludziom takie "mądrości" to utleniaja najwyzej mózg...... poza tym ani jednego żródła nie podano- artykul pisany chyba z nudow i z palca wyssany :/ zlepek jakichs bezkontekstowyc h pseudonaukowych frazesów....... .... z którymi nijak nie mozna sie zgodzic........ ...
Odpowiedz
+14 # montffa 2012-12-01 15:49
Cytuję prof dr hab Edmund K:
Jako biofizyk nie mogę zgodzić się z powyższym artykułem, woda utleniona (3- 5%) nie ma działania antybakteryjnego, ani bakteriostatycznego, gdyż nie przenika przez błonę bakteryjna i w ogóle na nią nie oddziałuje. Leczenie za pomocą iniekcji dożylnych to jakaś zgroza! Nadtlenek wodoru powoduje bowiem hemolizę! Nie wiem skąd są te informację, ale zdecydowanie odradzam ich czytanie!
Woda utleniona na straży życia - autor książki osobiście w trakcie sympozjum naukowego wstrzykuje sobie dożylnie wodorotlenek i nie umiera. Więc co z tą hemolizą. Najbardziej wkurzają mnie tacy ignoranci jak autor tego postu. jakim cudem został pan profesorem?
Odpowiedz
+21 # ome 2011-06-17 23:54
trzeba tez dodać że miedzy stosowaniem wody utlenionej na dłuższą mete trzeba również stosowac przeciwutleniac ze w jakiś odstepach czasowych do ochrony komórek bo moga powstać stany zapalne w miecjach leczonych, np. wit. E, C lub poprostu w diecie
dobry artykuł, pozdrawiam
Odpowiedz
-2 # JK 2011-07-19 22:12
Skąd posiada pan te informacje i czy zostały wypraktykowane przez osoby mogące potwierdzić ich wiarygodność?
Odpowiedz
-32 # nowa 2011-11-12 07:49
ja z ta pasta prubowalam ale nie radze dziasla sie biale robią i strasznie szczypią a po za tym czy mam bielsze nie widac róznicy polecam paski wybielajace ;-) =
Odpowiedz
-3 # jarko 2011-12-13 12:58
zawiadom o nowosci
Odpowiedz
-5 # jadziu 2011-12-13 12:59
zawiadom o nowosci
Odpowiedz
-5 # jadziu 2011-12-13 13:00
zawiadom
Odpowiedz
+9 # endii 2011-12-21 16:06
GOSC polecam dobrze działa na potencje po tygodniu, rano byłem pod wrażeniem :-*
Odpowiedz
+30 # Hufnal 2012-02-14 20:38
"Chociaż naukowcy od dawna poważnie zajmują się zagadnieniem wpływu wody utlenionej na przebieg leczenia różnych chorób (gangreny, sączących i ropnych ran w chorobie popromiennej, chorób nowotworowych), badania te nie uzyskały szerokiego rozgłosu. Przyczyną tego stanu rzeczy jest zajadły sprzeciw ogromnego przemysłu wytwarzającego syntetyczne lekarstwa, jako jednej z głównych gałęzi biznesu, który przynosi wielkie dochody żerując na nieszczęściu ludzkim, oraz opór przedstawicieli tego przemysłu wobec podważania ich „autorytetu”."
Odpowiedz
+40 # Boguśka 2012-03-16 11:09
Ja w to wierzę właśnie/między innymi dlatego że pan profesor jest przeciwko Nie z przekory ale z doświadczenia wszystko co mi pomogło a nie wywodzi się z medycyny konwencjonalnej było w moim przypadku wyśmiewane przez lekarzy-jakie rady mają w zamian:kolejna operacja kręgosłupa, woreczek żółciowy wyciąć jest niepotrzebny(o dziwo jak posłuchałam to się dowiedziałam że jednak jest potrzebny bo jak nie mam jedzenia w żołądku to dostaję zapalenia żołądka z powodu ciągłego kapania żółci do żołądka),leki silne przeciwbólowe zamiast masażu i kręgarza itp Farmacja to świetny interes stać ją na finansowanie studiów medycznych i uczenie naszych przyszłych lekarzy jaki lek dawać na co to wszystko
Odpowiedz
+29 # Pilot1 2012-03-23 09:15
lekarze to ignoranci. Czytają, że woda utleniona pomaga i negują to.
dla nich takie zwierze, jak żyrafa nie istneje
niestety czasami trzeba skorzystać z pomocy nedouczonych
od siebie dodam, że woda utleniona tłucze patogeny, wyleczyłem nią helicobaktera, efektem ubocznym jest dobre samopoczucie (z tą potencją potwierdzam).
Uwaga: należy stosować się do zaleceń i zaczynać spożywać bardzo stopniowo przyzwyczajaąc organizm.
Odpowiedz
-53 # papla 2012-05-26 11:51
jeżeli woda utleniona byłaby skuteczna w zapobieganiu nowotworom itd to lekarze by ją stosowali a nie meczyli ludzi chemioterapia (!!!!
)
Odpowiedz
+16 # Dodi 2013-01-06 23:51
wszystko co stanowi tanie leczenie jest zagrozeniem dla przemyslu farmaceutyczneg o.....tu nie chodzi o chorego czlowieka ale o kase !!!! Ile mamy lekow o tych samych wlasciwosciach ale o roznych cenach i nazwach ???
Odpowiedz
+10 # Robert H 2013-01-20 18:32
mysle ze sie mylisz lekarze moga chciec ale nie pozwalaja na to koncerny farmaceutyczne, pomysl logicznie za leczenie chemioterapia firmy farmaceutyczne kasuja kupe kasy woda utleniona jest bardzo tanim skladnikim wiec powiedz gdzie mozna wiencej zarobic. Firmy farmaceutyczne robia wszystko zebysmy byli chorzy z tego maja zyski, z czlowieka ktory dba o siebie i jest zdrowy nie maja kasy. Ja uzywalem wode utleniona przez dlurzszy czas i lepiej sie czuje. Teraz uzywam oleju lnianego z serem (dieta Budwig) zeby dotlenic organizm, wyleczylem sie z duzo chorob gdzie wczesniej bralem tabletki a teraz juz nie biore anijednej. Polecam tez MMS mineral od Jim Humble tez jest skuteczny na bakterie wirusy itd.
Odpowiedz
+9 # łuki 2013-02-10 10:29
Tak tylko woda utleniona kosztuje 1,30 a leki 10030 zł nad tym warto się zastanowić
Odpowiedz
+23 # berenika 2012-07-05 14:46
Swietny artykul, duzo czytalam na ten temat na stronach francuskich wszystko sie potwierdza. Mam zdiagnozowana rozedme pluc i przepisany przez specjaliste lek Spiriva. Poza tym ,ze bardzo podraznia gardlo i powoduje potworne zaparcia, nic nie daje. Nie odczuwa sie zadnej ulgi, nawet chwilowej. Od tygodnia stosuje wode utleniona- opddycham. Woda utleniona jest tez swietna na chorobyb roz, grzyb i zolte, plamiaste liscie.
Odpowiedz
+3 # jutkaa 2013-07-08 19:36
a ja miałam nowotwór niezłośliwy, zastosowałam terapię wodą utlenioną, nowotwór zniknął!! naprawde, nie są to bzdury wyssane z palca, ja potwierdzam, to cudowny lek i wszystkim polecam!!
Odpowiedz
+2 # Ania_l 2013-07-18 11:38
chciałabym tu wspomnieć o czymś, w oryginale jest napisane "cool mist vaporizer", czyli nawilżacz na zimną mgiełkę, są różne nawilżacze, a najwyraźniej jest istotne jaki rodzaj nawilżacz to ma być, o czym w tłumaczeniu się nie wspomina.
Odpowiedz
# Laura 2014-03-22 13:14
Wspanialy artykul.Ja tez stosuje wode utleniona z mezem i pomaga.O wodzie dowiedzialam sie z ksiazki I Nieumywakina
"Woda uteniona na strazy zdrowia"I nikt mnie nie odwroci od H2O2.Porady sa wspaniale tanie i prozdrowotne.A tych inteligentnych inaczej mozna zignorowac.
Odpowiedz
# Maria52 2014-04-16 12:37
super
a gdzie to by była kasiorka dla nich i korporacji
Odpowiedz
# Maria Suwerenna 2014-06-06 01:18
Tu można kupić porzadną perhydrol i sobie samemu zrobić CZYSTA wodę utlenioną http://www.envolab.pl/sklep/nadtlenek-wodoru-30-2-detail
czystość spożywcza
35%
A tu 60%
http://www.envolab.pl/sklep/nadtlenek-wodoru-60-detail
Czystość spożywcza
Odpowiedz
# tenia 2014-07-04 02:28
Ciesze sie ,ze tyle madrych ludzi zyje na tej cudownej planecie.Lzej oddychac!
Dziekuje wszystkim doskonaly artykul i za wspaniale komentarze. Zgadzam sie, farmacja zrobi wszystko, aby udowodnic ze wszyslkie tanie srodki nie lecza.Woda utleniona, MMS gora- HURAAAAAAAAAA
. Nie chorowalam 3 lata, u lekarza bywam aby pocieszyc sie idealnymi wynikami krwi. Zycze wszystkim duzo zdrowia !!!!!!!
Odpowiedz
# iwona38 2014-07-28 14:46
20 lat temu wyleczyłam sobie bardzo zaawansowana nadżerkę szyjki macicy. Nie znałam tej metody , kierowałam się instynktem i logiką, o czym nie chce się teraz rozpisywać. Dostałam skierowanie do szpitala na chirurgiczne ścięcie trzona szyjki macicy, ponieważ na inne metody podobno było za późno, ale nie miałam z kim zostawić dziecka więc zaczęłam robić sobie wlewy, niesystematyczn ie co kilka dni, nogi na ścianę i tak 15 minut. Po 3 miesiącach poszłam do tego samego lekarza, zbadał mnie i powiedział, że wszystko ok. Muszę przyznać, że mocno mnie to zdziwiło więc sama zapytałam, co z moja nadżerką, odpowiedział, że jest bardzo malutka, o szpital już nie pytałam. Nigdy nie powiedziałam lekarzowi co zrobiłam, do zeszłego roku. Mam bardzo fajnego ginekologa i mogę z nim rozmawiać bez krępacji, więc opowiedziałam mu o moim leczeniu nadżerki. Nie wiem co sobie pomyślał ale odpowiedział "najważniejsze, że pomogło".
JUŻ TAK PÓŹNO WODORRRU NADTLENKU nie ''weznem''! o nie
pozdrawiam
grzegorzadam

ta miedź to fakt ??

''prof dr hab Edmund K'' - za 2 złote za posta chopoki kabaret robią

- jajakoko-biobio-fififizyk uważam iż śmierć na miejscu

RATOWNIK medyczny - to dopiero kuglarz - chyba piszą z jednego IP w tajnej wytwórni paracetamolu

niektóre komenty idealne do tematu JAJA !

'' Komentarze
+29 # Czarna 2010-09-13 20:08
"Dodatek miedzi do wody utlenionej zwiększa skuteczność wody utlenionej na bakterie aż do 3000 razy. "
Odpowiedz
-69 # snejk 2010-11-13 11:13
to jakiś pedał wymyślił

Odpowiedz
-55 # prof dr hab Edmund K 2011-05-14 14:06
Jako biofizyk nie mogę zgodzić się z powyższym artykułem, woda utleniona (3- 5%) nie ma działania antybakteryjneg o, ani bakteriostatycz nego, gdyż nie przenika przez błonę bakteryjna i w ogóle na nią nie oddziałuje. Leczenie za pomocą iniekcji dożylnych to jakaś zgroza! Nadtlenek wodoru powoduje bowiem hemolizę! Nie wiem skąd są te informację, ale zdecydowanie odradzam ich czytanie!
Odpowiedz
-21 # SMOLIK 2011-05-28 07:13
WIDZE ŻE PAN ŻYDOMASOŃSKIE SZKOŁY SKOŃCZYŁ I TE BREDNIE ROZPOWIADA.
Odpowiedz
-34 # RATOWNIK medyczny 2012-01-27 14:29
ZGROZA!! zgadzam sie z Panem Edmundem, a normalnym ludziom takie "mądrości" to utleniaja najwyzej mózg...... poza tym ani jednego żródła nie podano- artykul pisany chyba z nudow i z palca wyssany :/ zlepek jakichs bezkontekstowyc h pseudonaukowych frazesów....... .... z którymi nijak nie mozna sie zgodzic........ ...
Odpowiedz
+14 # montffa 2012-12-01 15:49
Cytuję prof dr hab Edmund K:
Jako biofizyk nie mogę zgodzić się z powyższym artykułem, woda utleniona (3- 5%) nie ma działania antybakteryjnego, ani bakteriostatycznego, gdyż nie przenika przez błonę bakteryjna i w ogóle na nią nie oddziałuje. Leczenie za pomocą iniekcji dożylnych to jakaś zgroza! Nadtlenek wodoru powoduje bowiem hemolizę! Nie wiem skąd są te informację, ale zdecydowanie odradzam ich czytanie!
Woda utleniona na straży życia - autor książki osobiście w trakcie sympozjum naukowego wstrzykuje sobie dożylnie wodorotlenek i nie umiera. Więc co z tą hemolizą. Najbardziej wkurzają mnie tacy ignoranci jak autor tego postu. jakim cudem został pan profesorem?
Odpowiedz
+21 # ome 2011-06-17 23:54
trzeba tez dodać że miedzy stosowaniem wody utlenionej na dłuższą mete trzeba również stosowac przeciwutleniac ze w jakiś odstepach czasowych do ochrony komórek bo moga powstać stany zapalne w miecjach leczonych, np. wit. E, C lub poprostu w diecie
dobry artykuł, pozdrawiam

Odpowiedz
-2 # JK 2011-07-19 22:12
Skąd posiada pan te informacje i czy zostały wypraktykowane przez osoby mogące potwierdzić ich wiarygodność?
Odpowiedz
-32 # nowa 2011-11-12 07:49

Odpowiedz
-3 # jarko 2011-12-13 12:58
zawiadom o nowosci
Odpowiedz
-5 # jadziu 2011-12-13 12:59
zawiadom o nowosci
Odpowiedz
-5 # jadziu 2011-12-13 13:00
zawiadom
Odpowiedz
+9 # endii 2011-12-21 16:06
GOSC polecam dobrze działa na potencje po tygodniu, rano byłem pod wrażeniem :-*
Odpowiedz
+30 # Hufnal 2012-02-14 20:38
"Chociaż naukowcy od dawna poważnie zajmują się zagadnieniem wpływu wody utlenionej na przebieg leczenia różnych chorób (gangreny, sączących i ropnych ran w chorobie popromiennej, chorób nowotworowych), badania te nie uzyskały szerokiego rozgłosu. Przyczyną tego stanu rzeczy jest zajadły sprzeciw ogromnego przemysłu wytwarzającego syntetyczne lekarstwa, jako jednej z głównych gałęzi biznesu, który przynosi wielkie dochody żerując na nieszczęściu ludzkim, oraz opór przedstawicieli tego przemysłu wobec podważania ich „autorytetu”."
Odpowiedz
+40 # Boguśka 2012-03-16 11:09
Ja w to wierzę właśnie/między innymi dlatego że pan profesor jest przeciwko Nie z przekory ale z doświadczenia wszystko co mi pomogło a nie wywodzi się z medycyny konwencjonalnej było w moim przypadku wyśmiewane przez lekarzy-jakie rady mają w zamian:kolejna operacja kręgosłupa, woreczek żółciowy wyciąć jest niepotrzebny(o dziwo jak posłuchałam to się dowiedziałam że jednak jest potrzebny bo jak nie mam jedzenia w żołądku to dostaję zapalenia żołądka z powodu ciągłego kapania żółci do żołądka),leki silne przeciwbólowe zamiast masażu i kręgarza itp Farmacja to świetny interes stać ją na finansowanie studiów medycznych i uczenie naszych przyszłych lekarzy jaki lek dawać na co to wszystko
Odpowiedz
+29 # Pilot1 2012-03-23 09:15

lekarze to ignoranci. Czytają, że woda utleniona pomaga i negują to.
dla nich takie zwierze, jak żyrafa nie istneje

niestety czasami trzeba skorzystać z pomocy nedouczonych

od siebie dodam, że woda utleniona tłucze patogeny, wyleczyłem nią helicobaktera, efektem ubocznym jest dobre samopoczucie (z tą potencją potwierdzam).
Uwaga: należy stosować się do zaleceń i zaczynać spożywać bardzo stopniowo przyzwyczajaąc organizm.
Odpowiedz
-53 # papla 2012-05-26 11:51
jeżeli woda utleniona byłaby skuteczna w zapobieganiu nowotworom itd to lekarze by ją stosowali a nie meczyli ludzi chemioterapia (!!!!

Odpowiedz
+16 # Dodi 2013-01-06 23:51
wszystko co stanowi tanie leczenie jest zagrozeniem dla przemyslu farmaceutyczneg o.....tu nie chodzi o chorego czlowieka ale o kase !!!! Ile mamy lekow o tych samych wlasciwosciach ale o roznych cenach i nazwach ???

Odpowiedz
+10 # Robert H 2013-01-20 18:32
mysle ze sie mylisz lekarze moga chciec ale nie pozwalaja na to koncerny farmaceutyczne, pomysl logicznie za leczenie chemioterapia firmy farmaceutyczne kasuja kupe kasy woda utleniona jest bardzo tanim skladnikim wiec powiedz gdzie mozna wiencej zarobic. Firmy farmaceutyczne robia wszystko zebysmy byli chorzy z tego maja zyski, z czlowieka ktory dba o siebie i jest zdrowy nie maja kasy. Ja uzywalem wode utleniona przez dlurzszy czas i lepiej sie czuje. Teraz uzywam oleju lnianego z serem (dieta Budwig) zeby dotlenic organizm, wyleczylem sie z duzo chorob gdzie wczesniej bralem tabletki a teraz juz nie biore anijednej. Polecam tez MMS mineral od Jim Humble tez jest skuteczny na bakterie wirusy itd.
Odpowiedz
+9 # łuki 2013-02-10 10:29
Tak tylko woda utleniona kosztuje 1,30 a leki 10030 zł nad tym warto się zastanowić
Odpowiedz
+23 # berenika 2012-07-05 14:46
Swietny artykul, duzo czytalam na ten temat na stronach francuskich wszystko sie potwierdza. Mam zdiagnozowana rozedme pluc i przepisany przez specjaliste lek Spiriva. Poza tym ,ze bardzo podraznia gardlo i powoduje potworne zaparcia, nic nie daje. Nie odczuwa sie zadnej ulgi, nawet chwilowej. Od tygodnia stosuje wode utleniona- opddycham. Woda utleniona jest tez swietna na chorobyb roz, grzyb i zolte, plamiaste liscie.
Odpowiedz
+3 # jutkaa 2013-07-08 19:36
a ja miałam nowotwór niezłośliwy, zastosowałam terapię wodą utlenioną, nowotwór zniknął!! naprawde, nie są to bzdury wyssane z palca, ja potwierdzam, to cudowny lek i wszystkim polecam!!
Odpowiedz
+2 # Ania_l 2013-07-18 11:38
chciałabym tu wspomnieć o czymś, w oryginale jest napisane "cool mist vaporizer", czyli nawilżacz na zimną mgiełkę, są różne nawilżacze, a najwyraźniej jest istotne jaki rodzaj nawilżacz to ma być, o czym w tłumaczeniu się nie wspomina.
Odpowiedz
# Laura 2014-03-22 13:14
Wspanialy artykul.Ja tez stosuje wode utleniona z mezem i pomaga.O wodzie dowiedzialam sie z ksiazki I Nieumywakina
"Woda uteniona na strazy zdrowia"I nikt mnie nie odwroci od H2O2.Porady sa wspaniale tanie i prozdrowotne.A tych inteligentnych inaczej mozna zignorowac.
Odpowiedz
# Maria52 2014-04-16 12:37

a gdzie to by była kasiorka dla nich i korporacji

Odpowiedz
# Maria Suwerenna 2014-06-06 01:18
Tu można kupić porzadną perhydrol i sobie samemu zrobić CZYSTA wodę utlenioną http://www.envolab.pl/sklep/nadtlenek-wodoru-30-2-detail
czystość spożywcza
35%
A tu 60%
http://www.envolab.pl/sklep/nadtlenek-wodoru-60-detail
Czystość spożywcza
Odpowiedz
# tenia 2014-07-04 02:28
Ciesze sie ,ze tyle madrych ludzi zyje na tej cudownej planecie.Lzej oddychac!
Dziekuje wszystkim doskonaly artykul i za wspaniale komentarze. Zgadzam sie, farmacja zrobi wszystko, aby udowodnic ze wszyslkie tanie srodki nie lecza.Woda utleniona, MMS gora- HURAAAAAAAAAA
. Nie chorowalam 3 lata, u lekarza bywam aby pocieszyc sie idealnymi wynikami krwi. Zycze wszystkim duzo zdrowia !!!!!!!
Odpowiedz
# iwona38 2014-07-28 14:46
20 lat temu wyleczyłam sobie bardzo zaawansowana nadżerkę szyjki macicy. Nie znałam tej metody , kierowałam się instynktem i logiką, o czym nie chce się teraz rozpisywać. Dostałam skierowanie do szpitala na chirurgiczne ścięcie trzona szyjki macicy, ponieważ na inne metody podobno było za późno, ale nie miałam z kim zostawić dziecka więc zaczęłam robić sobie wlewy, niesystematyczn ie co kilka dni, nogi na ścianę i tak 15 minut. Po 3 miesiącach poszłam do tego samego lekarza, zbadał mnie i powiedział, że wszystko ok. Muszę przyznać, że mocno mnie to zdziwiło więc sama zapytałam, co z moja nadżerką, odpowiedział, że jest bardzo malutka, o szpital już nie pytałam. Nigdy nie powiedziałam lekarzowi co zrobiłam, do zeszłego roku. Mam bardzo fajnego ginekologa i mogę z nim rozmawiać bez krępacji, więc opowiedziałam mu o moim leczeniu nadżerki. Nie wiem co sobie pomyślał ale odpowiedział "najważniejsze, że pomogło".
JUŻ TAK PÓŹNO WODORRRU NADTLENKU nie ''weznem''! o nie

pozdrawiam
grzegorzadam

0 x

- grzegorzadam
- Moderator
- x 106
- x 696
jeszcze raz link !
http://www.igya.pl/srodki-lecznicze/suplementacja/420-domowe-zastosowania-wody-utlenionej

1 x

-
- x 128
ta miedź to fakt ??![]()
Oczywiście bardzo mnie to zaintrygowało i już sobie zrobiłam taki eksperyment. 1 gram salicylanu miedzi (jest na forum sposób otrzymywania, można znaleźć wyszukiwarką) rozpuściłam w 100 ml wody utlenionej 3%. Wyszło całkiem czarne, coś przereagowało bo kiedy rozpuszczam w wodzie destylowanej ma kolor jasno zielony. Poza tym wydzieliło się ciepło co też jest świadectwem reakcji chemicznej. Nie wygląda fajnie ale to jeszcze o niczym nie świadczy, nalewka na złocie też z zielonkawego koloru zmienia się w bardzo ciemny, prawie czarny a ma potwierdzoną pozytywną skuteczność. No to poużywam troszkę i zobaczymy, na razie wzięłam 5 kropli na 50 ml wody (pusty żołądek), nic nie odczułam. Zapodam dalej za jakiś czas, kilka dni.

0 x
- grzegorzadam
- Moderator
- x 106
- x 696
trzeba tez dodać że miedzy stosowaniem wody utlenionej na dłuższą mete trzeba również stosowac przeciwutleniacz, że w jakichś odstepach czasowych do ochrony komórek - bo moga powstać stany zapalne w miejscach leczonych, np. wit. E, C lub po prostu w diecie
- vita C - najlepszy (??) - tylko nie razem z WU ?!

Jak należy dodawać tą miedz ?
w jakich proporcjach?
a tą miedzią to fakt ? - nie znalazłem jeszcze ..
a czy jest gdzieś - ktoś ma - może krótką ''ściągę'' z czym łączyć lub nie H2O2 ?
bardzo mi zależy bo prowadzę teraz zażartą wojne z wirusem

- już są ''namacalne'' EFEKTY !!!

_______________________________________________________________________________________________________
Nie wygląda fajnie ale to jeszcze o niczym nie świadczy, nalewka na złocie też z zielonkawego koloru zmienia się w bardzo ciemny, prawie czarny a ma potwierdzoną pozytywną skuteczność. No to poużywam troszkę i zobaczymy, na razie wzięłam 5 kropli na 50 ml wody (pusty żołądek), nic nie odczułam. Zapodam dalej za jakiś czas, kilka dni.
@ba ale gdzie potwierdzoną ? kto potwierdził ??

coś o cynku też czytałem ale już mi się króliki na poddaszu pozamieniały miejscami

H2O2 - najlepsza SYNERGIA ..??
I najgorsza !

0 x

- grzegorzadam
- Moderator
- x 106
- x 696
Nie wygląda fajnie ale to jeszcze o niczym nie świadczy, nalewka na złocie też z zielonkawego koloru zmienia się w bardzo ciemny, prawie czarny a ma potwierdzoną pozytywną skuteczność. No to poużywam troszkę i zobaczymy, na razie wzięłam 5 kropli na 50 ml wody (pusty żołądek), nic nie odczułam. Zapodam dalej za jakiś czas, kilka dni.
@ba ale gdzie potwierdzoną ? kto potwierdził ??

coś o cynku też czytałem ale już mi się króliki na poddaszu pozamieniały miejscami

H2O2 - najlepsza SYNERGIA ..??
I najgorsza !
0 x

-
- x 128
Odpowiem w temacie o zdrowiu, żeby tu nie zaśmiecać. 
A co do samej wody utlenionej to chyba jednak Nieumywakin (jakby nie było najlepszy specjalista od niej) zalecał przyjmować samą, tylko z wodą na pusty żołądek. I w małych ilościach z tego co pamiętam do 10 kropli. To nie znaczy, że on wie w temacie wszystko, nikt nie jest wszystkowiedzący i można eksperymentować ale już na własne ryzyko. A tak jak on zaleca na pewno jest najbezpieczniej bo takie przyjmowanie zostało sprawdzone na bardzo dużej grupie ludzi.

A co do samej wody utlenionej to chyba jednak Nieumywakin (jakby nie było najlepszy specjalista od niej) zalecał przyjmować samą, tylko z wodą na pusty żołądek. I w małych ilościach z tego co pamiętam do 10 kropli. To nie znaczy, że on wie w temacie wszystko, nikt nie jest wszystkowiedzący i można eksperymentować ale już na własne ryzyko. A tak jak on zaleca na pewno jest najbezpieczniej bo takie przyjmowanie zostało sprawdzone na bardzo dużej grupie ludzi.

0 x
- Dariusz
- Administrator
- x 27
- Podziękował: 4972 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1646 razy
ga pisze:...
a czy jest gdzieś - ktoś ma - może krótką ''ściągę'' z czym łączyć lub nie H2O2 ?
...
Przeczytaj książkę, tam masz wszystko wyjaśnione.
baba pisze:A co do samej wody utlenionej to chyba jednak Nieumywakin (jakby nie było najlepszy specjalista od niej) zalecał przyjmować samą, tylko z wodą na pusty żołądek. I w małych ilościach z tego co pamiętam do 10 kropli. ...
Od 10 kropli systematycznie w górę.

0 x
Pozwól sobie być sobą, a innym być innymi.
-
- x 128
Dzwoniło że "10" a nie wiadomo gdzie.
Dzięki za sprostowanie.

Dzięki za sprostowanie.

0 x
- songo70
- Administrator
- x 1186
- x 625
- Podziękował: 18005 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25242 razy
tu było, że do 10k.-
viewtopic.php?f=17&t=455&start=25#p23800
Dawkowanie wody utlenionej wg książki Iwana Nieumywakina "Woda utleniona na straży zdrowia":
Zażywać zaczynając od 1 kropli na dwie-trzy łyżki wody 3 x dziennie przed jedzeniem lub 1.5 - 2 godziny po posiłku. Codziennie zwiększać dawkę o 1 kroplę, aż dojdziemy do 10 kropli. Przerwać kurację na 2 - 3 dni i podjąć ją znowu, ale już w dawce 10 kropli, robiąc przerwę co 1-3 dni. Niektórzy pacjenci nie robią przerw.
viewtopic.php?f=17&t=455&start=25#p23800
0 x
"„Wolność to prawo do mówienia ludziom tego, czego nie chcą słyszeć”. George Orwell. "
Prawdy nie da się wykasować
Prawdy nie da się wykasować
- grzegorzadam
- Moderator
- x 106
- x 696
http://av.pl/8167,woda-utleniona-apteo-med-100g.html
wracam z apteki - kupiłem wode utlenioną APTEO MED - skład jakby bez żadnych dodatków :
H2O2 - 30% - 10gr
woda destylowana - 90 gram !
- czy wszystko nie wyszczególnione ?
wracam z apteki - kupiłem wode utlenioną APTEO MED - skład jakby bez żadnych dodatków :
H2O2 - 30% - 10gr
woda destylowana - 90 gram !
- czy wszystko nie wyszczególnione ?

0 x

- grzegorzadam
- Moderator
- x 106
- x 696
@songo czytałem !
ale dla moich 100 kg przy półpaścu ( jak tak dalej pójdzie do końca tygodnia go zabiję !!
)
to nawet go nie smyrnę !!
wziąłem wczoraj 5 x 20 kropli - widzę ze go wzięło ścierwojada ! zaczyna zdychać !
i tak chcę przez następne dni - monitoruję kurację z moimi czcigodnymi Doradcami z Forum !
wylazła mi opuchlizna dziąsła - 7 miesięcy była ''schowana'' chyba - czuję że to sprawka H2O2 !
thaaank's
ale dla moich 100 kg przy półpaścu ( jak tak dalej pójdzie do końca tygodnia go zabiję !!

to nawet go nie smyrnę !!
wziąłem wczoraj 5 x 20 kropli - widzę ze go wzięło ścierwojada ! zaczyna zdychać !

i tak chcę przez następne dni - monitoruję kurację z moimi czcigodnymi Doradcami z Forum !

wylazła mi opuchlizna dziąsła - 7 miesięcy była ''schowana'' chyba - czuję że to sprawka H2O2 !

thaaank's
0 x

- grzegorzadam
- Moderator
- x 106
- x 696
@dariusz
książkę na razie przekazałem teściowej - ciężka cukrzyca z dną !
dzisiaj przeczytam jak machnę WU po 22-ej !
skuteczny środek przeciwsenny !
książkę na razie przekazałem teściowej - ciężka cukrzyca z dną !
dzisiaj przeczytam jak machnę WU po 22-ej !

skuteczny środek przeciwsenny !

0 x

- grzegorzadam
- Moderator
- x 106
- x 696
http://davidicke.pl/forum/leczenie-woda-utleniona-t3342.html
''
co to za konserwant i stabilizator ?
''
spróbuję zamówić .. ale chyba to jest niemożliwe bo:
''
''
''książka wyszła trochę wcześniej ,stosuję metodę od kilku lat - to jest tlen monoatomowy i bardziej go sobie cenię niż złoto monoatomowe z ,którym kilka lat temu eksperymentowałem - czyli książka powinna być w każdym domu i stosować wodę utlenioną na różne problemy - uwaga ok 1,5 roku temu drużyna w czarnych koszulkach się zorientowała co jest grane - np; kuracja przy ciężkich schorzeniach za 1zł miesięcznie i zaczęli skażać wodę utlenioną konserwantami ( :tak: tak tak dodają konserwant do konserwantu jakim jest woda utleniona - tak na marginesie jest ona dodawana do wielu wód znanych na rynku jako naturalny konserwant i tylko garstka osób o tym wie , ale jest to konserwant superi stabilizatorami ,a więc czytamy etykiety,chyba jeszcze dwóch producentów w kraju robi czystą wodę utlenioną ,albo rozcieńczamy perhydrol albo kombinujemy ją z oddziałów porodowych (bo tam musi być czysta), panie mgr.farmacji w aptekach do dziś nie są świadome skażania jej :lol: ,ale regularnie je uświadamiamy, polecamy książkę ,bo to one decydują od kogo zamawiają towar.
co to za konserwant i stabilizator ?

''
Używam Aveny (też jest wersja w sprayu) ale czystej kwestia dogadania się w aptece by zamówili czystą , no i od znajomych ze szpitala
spróbuję zamówić .. ale chyba to jest niemożliwe bo:
''Z braku laku kupiłem WU za 1.20 zł w aptece, z ulepszaczami, wykonując jednocześnie misję uświadamiania, że istnieją też czyste wersje
Jak chce pan czystą to można przecież rozcieńczyć perhydrol.
A ma pani perhydrol ?
Nie !![]()
![]()
Nic dziwnego, że tego nie można kupić tak w aptece, przecież rakiety V2 na tym latały. (![]()
![]()
)
''Nigdy nie miałam skutków ubocznych,za to wiele razy dawała mi miesiące życia bez leków i cały czas jak tylko coś mnie łapie używam jej,chociaż ostatnio odkryłam coś co bardzo dobrze na mnie działa a dokładniej nazywa się Beta-Glukan praktycznie działa już w ciągu 72h reaktywuje nasz system immunologiczny do działania i walki z chorobą,powiem wam że faktycznie moja angina ropna dla tego leku okazała się pikusiem a koszt niewielki ok 30-pary zł w sklepach zielarskich.
''
Witam,używam wody utlenionej w atomizerze firmy AVENA z Osielska jest bez żadnych dodatków konserwujących,
zarówno do mycia zębów,kąpieli (raz na jakiś 3-4czas buteleczki na wannę ) mocno działa; jako "tonik" do twarzy przy krwawieniach z nosa lub jako wybielacza do białych rzeczy. :tak:
0 x

-
- x 128
No prosz, to jednak u Dariusza źle dzwoniło nie u mnie z tymi 10 kroplami.
GA Ty mnie naprawdę niepokoisz, chyba wypiszę się z listy Twoich "doradców".
Cały dzień Ci trąbiłam, że zaczyna się wszelkie kuracje od małych dawek i je stopniowo zwiększa ale też bez przesady, a Ty pierwszego dnia machnąłeś sobie 100 kropli? A słyszałeś coś o szoku tlenowym? Kiedyś jeden chłop w rosyjskiej armii umarł nawet od tego, jak go pierwszy raz w życiu wykąpali i skóra zaczęła prawidłowo oddychać.
Te zmiany najprędzej Ci przysychają od moczenia, czyli zewnętrznego działania na skórę a nie od picia. Od picia to chyba Ci ciut w główce zaszumiało.
Tlen JEST bardzo reaktywnym pierwiastkiem, nasz organizm nauczył się go wykorzystywać z korzyścią dla siebie, zadaniem wolnych rodników jest właśnie niszczenie wirusów i innych drobnoustrojów czy większych pasożytów ale ich nadmiar też jest niezdrowy i może być niebezpieczny dla samych zdrowych komórek, a Ty skąd wiesz jaka jest biochemia i czy rozłożenie 100 kropli wu odbywa się tak samo łatwo jak 10?? Do tej "reakcji" uwolnienia z wu tlenu atomowego potrzebne są zdaje się jakieś enzymy w żołądku albo gdzieś, słabo pamiętam bo dawno czytałam Nieumywakina, ale on zdaje się pisał, że wcale nie mamy tego w nadmiarze.
Nawet przy hiperwentylacji można dostać ataku padaczkowego i innych atrakcji nawet niebezpiecznych dla życia jak ktoś ma pecha, niekiedy wymagają interwencji ratownika, dlatego wszelkie dłuższe sesje oddychania holotropowego robi się w asyście przeszkolonej osoby, naprawdę nie podoba mi się trochę ten Twój radosny entuzjazm jakby pozbawiony równowagi rozsądku w moim odczuciu, sorek.
Każda kuracja lepiej jeśli jest powolna i rozłożona w czasie niż gwałtowna. Gwałtownie to możesz się pozbyć półpaśca razem z - no nie powiem co mi się na klawiaturę ciśnie, żeby nie przeginać.
Jak myślisz po co wspiera się tą kurację wodą utlenioną przez stosowanie (przyjmowanej osobno) wit C lub innego przeciwutleniacza?? Żeby wolne rodniki zniszczyć właśnie gdyby powstały. Wieczorem to Ty sobie lepiej chlapnij wit C zamiast wu.

GA Ty mnie naprawdę niepokoisz, chyba wypiszę się z listy Twoich "doradców".

Cały dzień Ci trąbiłam, że zaczyna się wszelkie kuracje od małych dawek i je stopniowo zwiększa ale też bez przesady, a Ty pierwszego dnia machnąłeś sobie 100 kropli? A słyszałeś coś o szoku tlenowym? Kiedyś jeden chłop w rosyjskiej armii umarł nawet od tego, jak go pierwszy raz w życiu wykąpali i skóra zaczęła prawidłowo oddychać.

Te zmiany najprędzej Ci przysychają od moczenia, czyli zewnętrznego działania na skórę a nie od picia. Od picia to chyba Ci ciut w główce zaszumiało.

Tlen JEST bardzo reaktywnym pierwiastkiem, nasz organizm nauczył się go wykorzystywać z korzyścią dla siebie, zadaniem wolnych rodników jest właśnie niszczenie wirusów i innych drobnoustrojów czy większych pasożytów ale ich nadmiar też jest niezdrowy i może być niebezpieczny dla samych zdrowych komórek, a Ty skąd wiesz jaka jest biochemia i czy rozłożenie 100 kropli wu odbywa się tak samo łatwo jak 10?? Do tej "reakcji" uwolnienia z wu tlenu atomowego potrzebne są zdaje się jakieś enzymy w żołądku albo gdzieś, słabo pamiętam bo dawno czytałam Nieumywakina, ale on zdaje się pisał, że wcale nie mamy tego w nadmiarze.
Nawet przy hiperwentylacji można dostać ataku padaczkowego i innych atrakcji nawet niebezpiecznych dla życia jak ktoś ma pecha, niekiedy wymagają interwencji ratownika, dlatego wszelkie dłuższe sesje oddychania holotropowego robi się w asyście przeszkolonej osoby, naprawdę nie podoba mi się trochę ten Twój radosny entuzjazm jakby pozbawiony równowagi rozsądku w moim odczuciu, sorek.

Każda kuracja lepiej jeśli jest powolna i rozłożona w czasie niż gwałtowna. Gwałtownie to możesz się pozbyć półpaśca razem z - no nie powiem co mi się na klawiaturę ciśnie, żeby nie przeginać.

Jak myślisz po co wspiera się tą kurację wodą utlenioną przez stosowanie (przyjmowanej osobno) wit C lub innego przeciwutleniacza?? Żeby wolne rodniki zniszczyć właśnie gdyby powstały. Wieczorem to Ty sobie lepiej chlapnij wit C zamiast wu.

0 x
- grzegorzadam
- Moderator
- x 106
- x 696
Woda utleniona atomizer, 3%, 50 g
Cena w doz.pl: 3.00 zł
Preparat stosowany jako środek bakteriobójczy.
![]()
jest ale litr 60 zł.Skład
Nadtlenek wodoru 30%, woda oczyszczona.

0 x

- grzegorzadam
- Moderator
- x 106
- x 696
Każda kuracja lepiej jeśli jest powolna i rozłożona w czasie niż gwałtowna. Gwałtownie to możesz się pozbyć półpaśca razem z - no nie powiem co mi się na klawiaturę ciśnie, żeby nie przeginać.![]()
Jak myślisz po co wspiera się tą kurację wodą utlenioną przez stosowanie (przyjmowanej osobno) wit C lub innego przeciwutleniacza?? Żeby wolne rodniki zniszczyć właśnie gdyby powstały. Wieczorem to Ty sobie lepiej chlapnij wit C zamiast wu.![]()
domyślam się z czym ..

ale jezeli tak wygląda szok tlenowy ?...@dariusz mówił że tyle brał i żyje..jeszcze

zmniejszyć...hmmm.. - sie dobrze czuję sie - ale może Ty masz rację ?

a vita C biorę w przerwach między dzwonkami

zaraz zamieszczę konstruktywą polemikę

jak mi miło ze myslisz o mnie

0 x

-
- x 128
Dariusz jest ADMINEM. A co wolno wojewodzie to nie Tobie.....
...kasztelanie!!
A tak serio, jedna osoba nigdy nie jest miarodajnym wskaźnikiem, bo każdy jest trochę inny, a Dariusz jest, jak sam mówi zdrowy jak koń. Co jak rozumiem nie jest równoznaczne z tym, że wyzdrowiał po użyciu wu. To i takiemu koniowi zaszkodzić pewnie trudno.
Zasięgnąłeś tzw "języka" u innych? Wyczytałeś gdzieś, że inni też tak brali? Jeśli tak, to się podziel tymi informacjami a nie "obciążaj" sumienia Dariusza bo on Ci mówi TYLKO o swoich doświadczeniach a nie o tym co jest dla Ciebie dobre i właściwe.

No chyba że Twoja kobieca intuicja Ci podpowiada, że taka dawka jest właściwa, to zamykam dziób bo do intuicji mam zaufanie. Ograniczone i warunkowe, tyż sprawdzam.

...kasztelanie!!

A tak serio, jedna osoba nigdy nie jest miarodajnym wskaźnikiem, bo każdy jest trochę inny, a Dariusz jest, jak sam mówi zdrowy jak koń. Co jak rozumiem nie jest równoznaczne z tym, że wyzdrowiał po użyciu wu. To i takiemu koniowi zaszkodzić pewnie trudno.

Zasięgnąłeś tzw "języka" u innych? Wyczytałeś gdzieś, że inni też tak brali? Jeśli tak, to się podziel tymi informacjami a nie "obciążaj" sumienia Dariusza bo on Ci mówi TYLKO o swoich doświadczeniach a nie o tym co jest dla Ciebie dobre i właściwe.

No chyba że Twoja kobieca intuicja Ci podpowiada, że taka dawka jest właściwa, to zamykam dziób bo do intuicji mam zaufanie. Ograniczone i warunkowe, tyż sprawdzam.

0 x
- grzegorzadam
- Moderator
- x 106
- x 696
@BA
czytaj i tak pod koniec wpisu doznasz relaksu i uspokojenia
- to takie opowiastki jak o tym gościu co zszedł od b17..
a na placu czerwonym stalin rozdawał mercedesy radzieckim robotnikom
strachy na lachy ?
a teraz protokół dawkowania :
''Pić wodę utlenioną 1 godzinę przed lub 3 godziny po jedzeniu. Dodaj wodę utlenioną do czystości „do celów spożywczych” do 8 uncji [226,8g] destylowanej wody, źródlanej wody, mleka, soków warzywnych lub soków owocowych. Nie należy używać chlorowanej wody kranowej. Woda utleniona jest używana do pasteryzacji mleka w większości krajów na całym świecie. 12 kropli 35% wody utlenionej na 1,1 litra mleka jest równoznaczne z pasteryzacją. (!!!)
W świeżych sokach z marchwi i bananów znajduje się enzym, który rozkłada wodę utlenioną na wodę i tlen podczas kontaktu. Nie używać napojów słodzonych, alkoholowych lub gazowanych. Pić wodę utlenioną na pusty żołądek. Jeżeli twój żołądek się rozstroi na danym poziomie, zostań na tym poziomie lub wróć do poprzedniego poziomu. Ofiary grzyba Candida mogą potrzebować zostać na 1 dawce na dobę aż do 1 tygodnia, zanim zaczną schemat dozowania wody utlenionej. Kiedy reagujemy na wyższe dawki, można używać więcej wody. Bardzo ważne są głębokie oddechy na świeżym powietrzu i ćwiczenia.
Uwaga: Jeżeli jakieś wysokie stężenie wody utlenionej upadnie na skórę, należy natychmiast spłukać skórę wodą. Na skórze mogą czasowo powstać białe plamy.
Uwaga tłumacza: po porównaniu schematów używania wody utlenionej stwierdzono, że w schemacie dozowania 3% wody utlenionej pomyłkowo napisano „uncja” zamiast łyżeczka, co zostało poprawione w tłumaczeniu.
1 łyżeczka 3% wody utlenionej i ½ łyżeczki 6% wody utlenionej oraz 4 krople 35% wody utlenionej zawierają tą samą ilość nadtlenku wodoru.
Schemat używania 3% wody utlenionej o czystości do celów spożywczych.
Dzień 1 ....................... 1 łyżeczka dziennie
Dzień 2 ....................... 2 łyżeczki dziennie
Dzień 3 ....................... 3 łyżeczki dziennie
Dzień 4 ....................... 4 łyżeczki dziennie
Dzień 5 ...................... 5 łyżeczek dziennie
- po prostu wskoczyłem na 5-ty dzień - ale mam ŚCIERWOJADA w sobie @ba ! to go musiałem smyrnąć !
i czuję że dostał solidnie po .... łbie !
Dzień 6 do 12 ............. 5 łyżeczek 2 x dziennie
Dzień 13 do 19 ............ 5 łyżeczek 3 x dziennie
Dzień 20 do 25 ............ 5 łyżeczek 2 x dziennie
Dzień 27 do 32 .......... 5 łyżeczek co drugi dzień
Dzień 33 i dalsze ...... 5 łyżeczek co trzeci dzień
Jeżeli powyższe ilości są zbyt duże, wróć do takich ilości spożywania, przy których czujesz się komfortowo. Zostań na tym poziomie aż do czasu, kiedy uzyskasz oczekiwane rezultaty. Jeżeli kondycja jest zła, zostań na 8 łyżeczkach 0,5% roztworu dwa razy na dzień tak długo, jak potrzeba. Aby uzyskać 0,5% roztwór wody utlenionej, należy zmieszać 1 część 3% wody utlenionej z 5 częściami wody destylowanej. Jeżeli masz słaby żołądek, spróbuj używać 1 łyżeczkę 3% wody utlenionej w 8 uncjach [226,8g] mleka, soku warzywnego, soku owocowego, napojach niesłodzonych, bezalkoholowych i nie gazowanych.''
potem jest o WU 6% i 35% - to samo tylko przeliczone..
Przy poważnych problemach zostań na 25 kroplach 3 x dziennie przez 1 do 3 tygodni.
Zredukuj dozowanie do 25 kropli 2 x dziennie, gdy problemy odejdą. Może to być od 1 do 6 miesięcy. Kiedy problem zniknie, zredukuj dozowanie do 25 kropli 1 x dziennie przez tydzień, następnie 25 kropli co drugi dzień przez tydzień, następnie 25 kropli co trzeci dzień przez tydzień i 25 kropli co czwarty dzień przez tydzień. Dobre rutynowe postępowanie to od 5 do 20 kropli na tydzień.
Dodatek miedzi do wody utlenionej zwiększa skuteczność wody utlenionej na bakterie aż do 3000 razy.
Koenzym Q10, organiczny german, niacyna, witamina E, olej lniany, lecytyna i acidofilne bakterie pomagają zwiększyć utlenialność.
wlaśnie zwiększylaś sobie 3 tysiące razy bakteriobójczość MIEDZIĄ
a mnie straszysz że mi ....hmmm.. palec odpadnie !!
to jak to jest ?
wg tego to za 2 dni muszę zwiększyć wywywy-ręcz !!
ojoj joj !
pozdrawiam
GA
czytaj i tak pod koniec wpisu doznasz relaksu i uspokojenia

Możliwe są następujące reakcje podczas picia wody utlenionej: wysypki na skórze, nudności, senność, nietypowe zmęczenie, biegunka, katar, infekcje ucha, czyraki lub inne, które świadczą o tym, że toksyny są wydalane z organizmu. Jest to naturalna reakcja organizmu na oczyszczanie i to oczyszczanie będzie trwało krótko, jeżeli będziesz kontynuował swój program stosowania wody utlenionej. Przede wszystkim nawet jeżeli musisz zmniejszyć ilość dawki, kontynuuj program. Nie rezygnuj. Jeżeli masz jakąś reakcję na wodę utlenioną z powodu oczyszczania organizmu, możesz chcieć zwiększyć dawkę, aby przyspieszyć oczyszczanie. Oczyszczanie jest efektem działania organizmu na umierające bakterie lub różne formy trucizn, które są uwalniane i eliminowane z organizmu przez różne organy, jak skóra, płuca, nerki i wnętrzności. Pamiętaj: kiedy woda utleniona wchodzi w kontakt z wirusami i paciorkowcami, będzie uwalniany wolny tlen. To może się zdarzyć w twoim żołądku. Jeżeli twój żołądek czuje dyskomfort, to znaczy tylko, że woda utleniona niszczy wirusy i paciorkowce w twoim organizmie.
Niebezpieczeństwa i skutki uboczne stosowania wody utlenionej są nieliczne i sprzeczne. Zaobserwowano 2 wypadki śmiertelne u dzieci, które spożyły 27% wodę utlenioną i 40% wodę utlenioną [oczywiście nie spożywa się w celach leczniczych takich stężeń, tylko nadtlenek się rozcieńcza; to były wypadki].
Pewna kobieta połknęła pełne usta 35% wody utlenionej. Zaczęła natychmiast wymiotować, a następnie zemdlała i zatrzymał się oddech. Doświadczyła erozji i krwawienia z przełyku i żołądka, ale przeżyła ten wypadek. Została poddana badaniu 12 dni później i jej żołądek i przełyk były zdrowe.
- to takie opowiastki jak o tym gościu co zszedł od b17..
a na placu czerwonym stalin rozdawał mercedesy radzieckim robotnikom
strachy na lachy ?

a teraz protokół dawkowania :
''Pić wodę utlenioną 1 godzinę przed lub 3 godziny po jedzeniu. Dodaj wodę utlenioną do czystości „do celów spożywczych” do 8 uncji [226,8g] destylowanej wody, źródlanej wody, mleka, soków warzywnych lub soków owocowych. Nie należy używać chlorowanej wody kranowej. Woda utleniona jest używana do pasteryzacji mleka w większości krajów na całym świecie. 12 kropli 35% wody utlenionej na 1,1 litra mleka jest równoznaczne z pasteryzacją. (!!!)
W świeżych sokach z marchwi i bananów znajduje się enzym, który rozkłada wodę utlenioną na wodę i tlen podczas kontaktu. Nie używać napojów słodzonych, alkoholowych lub gazowanych. Pić wodę utlenioną na pusty żołądek. Jeżeli twój żołądek się rozstroi na danym poziomie, zostań na tym poziomie lub wróć do poprzedniego poziomu. Ofiary grzyba Candida mogą potrzebować zostać na 1 dawce na dobę aż do 1 tygodnia, zanim zaczną schemat dozowania wody utlenionej. Kiedy reagujemy na wyższe dawki, można używać więcej wody. Bardzo ważne są głębokie oddechy na świeżym powietrzu i ćwiczenia.
Uwaga: Jeżeli jakieś wysokie stężenie wody utlenionej upadnie na skórę, należy natychmiast spłukać skórę wodą. Na skórze mogą czasowo powstać białe plamy.
Uwaga tłumacza: po porównaniu schematów używania wody utlenionej stwierdzono, że w schemacie dozowania 3% wody utlenionej pomyłkowo napisano „uncja” zamiast łyżeczka, co zostało poprawione w tłumaczeniu.
1 łyżeczka 3% wody utlenionej i ½ łyżeczki 6% wody utlenionej oraz 4 krople 35% wody utlenionej zawierają tą samą ilość nadtlenku wodoru.
Schemat używania 3% wody utlenionej o czystości do celów spożywczych.
Dzień 1 ....................... 1 łyżeczka dziennie
Dzień 2 ....................... 2 łyżeczki dziennie
Dzień 3 ....................... 3 łyżeczki dziennie
Dzień 4 ....................... 4 łyżeczki dziennie
Dzień 5 ...................... 5 łyżeczek dziennie
- po prostu wskoczyłem na 5-ty dzień - ale mam ŚCIERWOJADA w sobie @ba ! to go musiałem smyrnąć !

i czuję że dostał solidnie po .... łbie !

Dzień 6 do 12 ............. 5 łyżeczek 2 x dziennie
Dzień 13 do 19 ............ 5 łyżeczek 3 x dziennie
Dzień 20 do 25 ............ 5 łyżeczek 2 x dziennie
Dzień 27 do 32 .......... 5 łyżeczek co drugi dzień
Dzień 33 i dalsze ...... 5 łyżeczek co trzeci dzień
Jeżeli powyższe ilości są zbyt duże, wróć do takich ilości spożywania, przy których czujesz się komfortowo. Zostań na tym poziomie aż do czasu, kiedy uzyskasz oczekiwane rezultaty. Jeżeli kondycja jest zła, zostań na 8 łyżeczkach 0,5% roztworu dwa razy na dzień tak długo, jak potrzeba. Aby uzyskać 0,5% roztwór wody utlenionej, należy zmieszać 1 część 3% wody utlenionej z 5 częściami wody destylowanej. Jeżeli masz słaby żołądek, spróbuj używać 1 łyżeczkę 3% wody utlenionej w 8 uncjach [226,8g] mleka, soku warzywnego, soku owocowego, napojach niesłodzonych, bezalkoholowych i nie gazowanych.''
potem jest o WU 6% i 35% - to samo tylko przeliczone..
Przy poważnych problemach zostań na 25 kroplach 3 x dziennie przez 1 do 3 tygodni.
Zredukuj dozowanie do 25 kropli 2 x dziennie, gdy problemy odejdą. Może to być od 1 do 6 miesięcy. Kiedy problem zniknie, zredukuj dozowanie do 25 kropli 1 x dziennie przez tydzień, następnie 25 kropli co drugi dzień przez tydzień, następnie 25 kropli co trzeci dzień przez tydzień i 25 kropli co czwarty dzień przez tydzień. Dobre rutynowe postępowanie to od 5 do 20 kropli na tydzień.
Dodatek miedzi do wody utlenionej zwiększa skuteczność wody utlenionej na bakterie aż do 3000 razy.
Koenzym Q10, organiczny german, niacyna, witamina E, olej lniany, lecytyna i acidofilne bakterie pomagają zwiększyć utlenialność.
wlaśnie zwiększylaś sobie 3 tysiące razy bakteriobójczość MIEDZIĄ
a mnie straszysz że mi ....hmmm.. palec odpadnie !!

to jak to jest ?
wg tego to za 2 dni muszę zwiększyć wywywy-ręcz !!

pozdrawiam
GA
0 x

- grzegorzadam
- Moderator
- x 106
- x 696
będę Ci Tobie meldował na prive czy jeszcze żyję !! 

0 x

- grzegorzadam
- Moderator
- x 106
- x 696
jedna łyżeczka to 20-25 kropli 

1 x

- Dariusz
- Administrator
- x 27
- Podziękował: 4972 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1646 razy
Osobiście brałem po ok. 60 kropli.
Piszę ok., bom nigdy dokładnie tego nie liczył.
Piszę ok., bom nigdy dokładnie tego nie liczył.

1 x
Pozwól sobie być sobą, a innym być innymi.
-
- x 128
Niczym Cię nie straszę tylko próbuję ciut ochłodzić gorącą główkę.
Dwa dni temu jeszcze nie wiedziałeś o wu, bierzesz drugi dzień i już czujesz się lniemamocnym specem?
Halo, tu ziemia!!!
Dziękuję za te info, faktycznie uspokajające, mam prośbę żebyś podawał linki do stron, z których kopiujesz informacje. Oprócz tzw grzeczności dla autorów inni (np ja) mogą sobie wyrobić własne zdanie na podstawie swojej oceny całości, nie tylko cytowanych fragmentów. Niestety żyjemy w okrutnym świecie (chwilowo jeszcze
) i wszelkie rewelacje dobrze jest z kilku stron albo kilkorgiem oczu obejrzeć. Na tzw wszelki wypadek.
A co do moich eksperymentalnych 5 kropli to mam nadzieję że rozumiesz iż 3000 razy (ewentualnie) większa bakteriobójczość nie jest tym samym co 5 x 3000 kropli wody utlenionej?

Jednorazowo czy rozłożone na kilka dawek w ciągu dnia?

Dwa dni temu jeszcze nie wiedziałeś o wu, bierzesz drugi dzień i już czujesz się lniemamocnym specem?

Halo, tu ziemia!!!

Dziękuję za te info, faktycznie uspokajające, mam prośbę żebyś podawał linki do stron, z których kopiujesz informacje. Oprócz tzw grzeczności dla autorów inni (np ja) mogą sobie wyrobić własne zdanie na podstawie swojej oceny całości, nie tylko cytowanych fragmentów. Niestety żyjemy w okrutnym świecie (chwilowo jeszcze

A co do moich eksperymentalnych 5 kropli to mam nadzieję że rozumiesz iż 3000 razy (ewentualnie) większa bakteriobójczość nie jest tym samym co 5 x 3000 kropli wody utlenionej?

Dariusz: Osobiście brałem po ok. 60 kropli.
Jednorazowo czy rozłożone na kilka dawek w ciągu dnia?
0 x