blu no takie czasy, ale piekne czasy...teraz nawet na wsi a moze i szczegolnie na wsi jest chemicznie...
ok...no spe sprobuje jakby sie cos pojawilo, no kregoslup jest ...do "naprawy" tyle io ile sie da
tak przy braku gazow jest o niebo lepeij to juz ci pisalm kilka razy ze mnie to na jelita wyglada, biore chlorek doustnie ale i smaruje sie oliwka, duzo tego mg raczej pobieram
pije ciepla bo ja zmarzluch jestem i jak temp spada to ja do ciepelka sie garne

w nocy chce mi sie pic , wstaje i piej czesto, spie niespokojnie, sucho w nosie , gardle oczach...rano ph 6,5 test sody po 14 s, lekkie odpykniecie, mdli mnie po ostropescie jakby lepeij to na watrobe by wygladalo tak jak piszesz, odstawilam wszystko procz magnezu, nawet dmso wczoraj juz nie smarowalm, co do boru to wiem, robactwo tym tepilam...niestety nie znalazlam co tam wcisneli , w opisie trzy formy boru jedynie "triple Boron 3mg 250 kaps (Citrate, Aspartate i Glycinate)", ale tak mysle ze to mnie mocno wysusza, w sumie o to chodzilo bo i w kolanach i brzuchu i plucach i czort wie gdzie jescze opuchniecia woda sie zbiera, no ale jak widac tam nie dociera a w innych tkankach mam sahare
witd pomyslam ze kilka dni odstawie zrobie badanie, bedzie wiadomo co tam jest i pozniej albo kilka dni po 200000-300000 albo z miesiac po 100000 i zobacze, wydaje mis ie ze czuje sie po niej albo po czym s co teraz bralam dobrze duzo lepiej ogolnie, sprawdzic tez chce przy okazji cynk zelazo, tak z grubsza co mi tam w tej chwili plywa

po jakim czasie nadmiar b sie usuwa z organzimu? to z moczem to raczej dosc szybko a ten pomaranczowy kolorek to tylko od marchewki wykluczajac oczywiscie watrobe, czy inne zielsko z duza zawartoscia betakarotenu tez daje taki kolorek? np jarmuz czy szpinak ? po jakim czasie zacznie schodzic, nie zeby mi to przeszkadzalo bardzo nawet ladnie wyglada...
zdro... aj chcialam cie taktownie ignorowac, czytalam wiel twoich postow o twoich problemach ze zdrowiem i ile roznych rzeczy probowales, wiele sie nie roznimy...
nie po szpinakach iinnych takich mnie nie pali w gardle, (a o szczawianach to sie naczytalam juz naprawde sporo, nawet badania robilam...to nie wyglada tak jednoznacznie )jedynie po duzej ilosci sokow, wypitych szybko (bez przezuwania) i przez jakis czas pitych mam jakis taki dziwny zmieniony zapach , pisalm o tym wczesniej, candidy nie widze u siebie , test w szklance ok ,jezyk czysty, w badanich tez mi nie wyszla,
miod uzywam czesto i niemalo, czytstek swgo czasu pijalam na domniemana borelke, yerba ohydna dla mnie, mathy teraz pijam bardzo duzo bo mniej po niej bolal brzuch, ale po wszystkich zielonych cierpkich zwlaszcza na pusty zoladek niedobrze mi , ale tak mialam od zawsze, to chyba ta ilosc polifenowli, tymianek bardzo mi smakuje i od ok miesiaca co wieczor sobie popijam, rumianek czasami , c zazwyczaj u mnie powoduje bol od dawan , kazda proba z c, kalibracja czy nawet posywpywanie czegos to potem kilk adni przynajmniej picia aloesu itp...choc kwasne to ja tak lubie ze moglabym lyzeczka wit c zjadac,d3 k2 od ok 2 tyg po 50-80000 dwa dni przerwy bo sie k2 skonczyla i mdlosci takie ze na wrazie co odstawilam d , ponoc przy nadmiarze sa objawy mdlosci , watpie aby to to , ale dla sw spokoju, e nie suplementuje , ale awokado, acai itp mysle ze jakis brakow tutaj nie mam, o dobrym suplu mysle takim z tokientrolami i roznymi e, chlorek mg to podstawa albo cytrynian bo inaczej wyprozniania nie sa ok i sie mecze, duzo jem, nawet jak nie jem zielska, to opakowanie kaszy np dziennie plus dodatki , jajek z 10,,,no generalnie pokarmu sporo przyjmuje i jesli nie zalatwiam sie regularnie to jest koszmar, a przez to ze niewiele sie ruszam to czasami nie jest tak gladko, wybaczcie taki opis...no ale nic co ludzkie...

sody nie uzywalam bo przez dluzszy czas mialam na okraglo ph 8 i 8,5 ocet prawie co dnia jablkowy i do slatek rozne rodzaje balsamicznego ,ziemie okrzemkowo niewle raczej do uzupelnienia krzemu , boraksu nie , ale bor o ktorym pisalm swansownowski, jod w formie jodyny na skore, niacyna w formie proszku raz na jakis czas do flasha i co jakis czas w b comleks lub pojedyncze dawki b 6 i b12 z b3 biotyna ,ostroznie?
dieta hm...no to teraz jest mieszana, ale zdro na candide ponoc najlepsza jest czysto roslinna bez tluszczowa prawie i taka dziala i na cukrzyce i na candide...no albo wykluczajaca weglowodany w tym nie tylko te z owocowo, u mnie po odstawieniu probiotykow jest lepeij i to juz ktoras proba...
zdrowka dla ciebie i dzieki za rozpiske suplementacyjna,

roslinki nie sa zle i naweiel infekcji i nietylko wrecz konieczne a nie na odwrot, nie wszystko jest czarno biale,... blonnik, nasiona...tu pewnei ze mozna by wiele pisac , ale podobnie i o zwierzecych produktach, na marginesie na 811 nie jada sie nasion, kielkow i wielu innych z antyodzywczymi dodatkami