@dariusz
do społeczeństwa ? .... a cóż to za nieokiełznany i niczym nieuzasadniony optymizm ??
toż własnej ślubnej nie mogę tych prostych rzeczy wytłumaczyć..
vita c po oporach jakoś przeszła.. bo działa ..

- a z h2o2 widziała ''nałocznie'' jak ta torrpeda działa !!
i co ? nic !!!
- ale już że można kibel sodą za grosze czy zęby umyć - co to to nie !!
ale antyperspirant pod pachy z parabenami i innymi świństwami rakotwórczymi o których na przykładzie
zwykłej wody mineralnej (wrzuciłem) - o których niezależne instytuty pojęcia nie mają !o! to to to tak ! anty-pot może być - ..
szkoda słow - to pod strzechy nie trafi - na necie jest tego dużo - ale lud jest zainfekowany telewizją !
tym rządzą ci sami ludzie - producenci chemii wszelakiej - dr Rath to udowodnił !!
wczoraj widziałem reklamę jakiegoś żelu pod pachy ''dzięki'' któremu przez pół roku nie będziesz się pocił !
to dopiero czarci wynalazek - i już słysze że są chętne kibitki !
smutne ...może .. ale prawdziwe..
ale próbować trzeba..
Ludmiła Nieumywakina przez 24 lata pracy jako radiolog i internista była zawziętą zwolenniczką dogmatów medycyny oficjalnej, dopóki nie okazało się, że medycyna oficjalna nie jest w stanie jej wyleczyć. Natomiast przy użyciu środków medycyny ludowej pozbyła się swojej dolegliwości w ciągu kilku dni. To właśnie sprawiło, że zaczęła aktywnie interesować się nowym dla niej podejściem do zdrowia.
skoro dr Iwan miał problem z Ludmiłą ! - to cóż ja mogę ?
tak jest wszędzie !
anegdota:
„Rozpętał się żywioł. Powódź. Każdy ratuje się, jak może. Na dachu swojego domu, po kolana w wodzie, stoi chłop i modli się do Boga o pomoc. Obok, trzymając się drzewa, przepływa inny chłop i zwracając się do pierwszego, mówi: «Po co modlić się na próżno! Schodź i łap się za drzewo – ono wytrzyma dwóch». A ten odpowiada: «Płyń sam – mnie Bóg uratuje». Wody przybywa, sięga już do piersi, a on cały czas nic innego nie robi, tylko modli się do Boga o ratunek. Wreszcie utonął. Staje przed Bogiem i mówi tak: «Ojcze, całe życie modliłem się do Ciebie, a Ty odmówiłeś mi pomocy». Bóg odpowiada: «Za to, że pamiętałeś, dziękuję, ale że głupio żyłeś, tak i głupio umarłeś: a kto tobie chłopa posłał! Daję wolność wyboru i jaką drogą pójdziesz – tam dojdziesz. Jak myślisz – tak i żyjesz!»”
https://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=3&cad=rja&uact=8&ved=0CC8QFjAC&url=http%3A%2F%2Fwww.czarymary.pl%2Fp_47042_endoekologia_zdrowia_iwan_nieumywakin&ei=t_TlU7-cB4uP4gShxYGgCw&usg=AFQjCNGAB3qMZAMpurs_kFTZWGTVng5uIA&sig2=0rOGDgd2SD9rukA5H_mz6A