Czytałem tu na forum, że kilka osób miało podobne problemy, ale nie wiem od czego to zależy. Czy ktoś wie?
Jak sprawdzić pH? Magnez mam okej, bo dostarczam go często przez skórę w postaci siarczanu magnezu i chlorku magnezu.
JOD to pierwiastek niezbędny dla prawidłowej pracy tarczycy, trzustki i odpowiedniej kondycji skóry. Chroni piersi i prostatę przed pojawieniem się zmian chorobowych. Ma także istotne znaczenie w leczeniu chorób nowotworowych. Dowiedz się jaki jest poziom JODU w Twoim organizmie i wykonaj diagnozę
jolus pisze:A ten się nadaje?
http://www.aptekarnia.com/product-pol-2 ... y-40g.html
devi pisze:Czy ktoś wie, jak na organizm wpływa jodan potasu, którym jodowana jest sól?
Scott Pennington, lat 50, stosował lekarstwo na tarczycę z powodu jej nadczynności. Wcześniej leczył
się jodyną z radem. Pacjent miał larwy rzęskowe przywry jelitowej, motylicy wàtrobowej, oraz przywry
trzustkowej w tarczycy!
Miał także dorosłe stadia ludzkiej motylicy wàtrobowej. Jego tarczyca zanieczyszczona
była irydem, niklem, tellurem i rtęcią (metalowe wypełnienia w zębach), oraz dekanem, etylenem
i rozpuszczalnikami pentanowymi.
Pił dużo zwykłej herbaty, co spowodowało nagromadzenie się
w nerkach kryształków szczawianowych i obniżyło zdolność wydalania toksyn.
Pasożyty zlikwidowano generatorem częstotliwości. Pacjent zmienił także dietę, aby pozbyć się solwentów.
Po dwóch tygodniach czuł się lepiej, miał więcej energii i lepiej spał.
Zachęciło go to do przeprowadzenia zabiegów stomatologicznych.
- Len Gerald, lat 45, stosował VasotecTM z powodu wysokiego ciśnienia. Odczuwał chroniczną
senność; badanie krwi wykazało niski poziom hormonu tarczycy pomimo zażywania
EuthyroiduTM. Chory zastosował zioła na nerki, a następnie zioła przeciw pasożytnicze.
W ciągu dwóch tygodni, dzięki samym ziołom ciśnienie spadło do poziomu 126/80. Pacjent
musiał odstawić lek. Nadal miał glistę ludzką i inne problemy zdrowotne, ale także silną motywację
do ich usunięcia.