Witam wszystkich użytkowników tego forum
17.03.23
Forum przeżyło dziś dużą próbę ataku hakerskiego. Atak był przeprowadzony z USA z wielu numerów IP jednocześnie. Musiałem zablokować forum na ca pół godziny, ale to niewiele dało. jedynie kilkukrotne wylogowanie wszystkich gości jednocześnie dało pożądany efekt.
Sprawdził się też nasz elastyczny hosting, który mimo 20 krotnego przekroczenia zamówionej mocy procesora nie blokował strony, tylko dawał opóźnienie w ładowaniu stron ok. 1 sekundy.
Tutaj prośba do wszystkich gości: BARDZO PROSZĘ o zamykanie naszej strony po zakończeniu przeglądania i otwieranie jej ponownie z pamięci przeglądarki, gdy ponownie nas odwiedzicie. Przy włączonych jednocześnie 200 - 300 przeglądarek gości, jest wręcz niemożliwe zidentyfikowanie i zablokowanie intruzów. Bardzo proszę o zrozumienie, bo ma to na celu umożliwienie wam przeglądania forum bez przeszkód.
25.10.22
Kolega @janusz nie jest już administratorem tego forum i jest zablokowany na czas nieokreślony.
Została uszkodzona komunikacja mailowa przez forum, więc proszę wszelkie kwestie zgłaszać administratorom na PW lub bezpośrednio na email: cheops4.pl@gmail.com. Nowi użytkownicy, którzy nie otrzymają weryfikacyjnego emala, będą aktywowani w miarę możliwości, co dzień, jeśli ktoś nie będzie mógł używać forum proszę o maila na powyższy adres.
/blueray21Została uszkodzona komunikacja mailowa przez forum, więc proszę wszelkie kwestie zgłaszać administratorom na PW lub bezpośrednio na email: cheops4.pl@gmail.com. Nowi użytkownicy, którzy nie otrzymają weryfikacyjnego emala, będą aktywowani w miarę możliwości, co dzień, jeśli ktoś nie będzie mógł używać forum proszę o maila na powyższy adres.
Ze swojej strony proszę, aby unikać generowania i propagowania wszelkich form nienawiści, takie posty będą w najlepszym wypadku lądowały w koszu.
Wszelkie nieprawidłowości można zgłaszać administracji, w znany sposób, tak jak i prośby o interwencję w uzasadnionych przypadkach, wszystkie sposoby kontaktu - działają.
Wszelkie nieprawidłowości można zgłaszać administracji, w znany sposób, tak jak i prośby o interwencję w uzasadnionych przypadkach, wszystkie sposoby kontaktu - działają.
Pozdrawiam wszystkich i nieustająco życzę zdrowia, bo idą trudne czasy.
/blueray21
W związku z "wysypem" reklamodawców informujemy, że konta wszystkich nowych użytkowników, którzy popełnią jakąkolwiek formę reklamy w pierwszych 3-ch postach, poza przeznaczonym na informacje reklamowe tematem "... kryptoreklama" będą usuwane bez jakichkolwiek ostrzeżeń. Dotyczy to także użytkowników, którzy zarejestrowali się wcześniej, ale nic poza reklamami nie napisali. Posty takich użytkowników również będą usuwane, a nie przenoszone, jak do tej pory.
To forum zdecydowanie nie jest i nie będzie tablicą ogłoszeń i reklam!
Administracja Forum
To ogłoszenie można u siebie skasować po przeczytaniu, najeżdżając na tekst i klikając krzyżyk w prawym, górnym rogu pola ogłoszeń.
Uwaga! Proszę nie używać starych linków z pełnym adresem postów, bo stary folder jest nieaktualny - teraz wystarczy http://www.cheops4.org.pl/ bo jest przekierowanie.
/blueray21
PASOŻYTY - ODROBACZ SIĘ
- blueray21
- Administrator
- x 44
- x 522
- Podziękował: 446 razy
- Otrzymał podziękowanie: 14801 razy
Re: PASOŻYTY - ODROBACZ SIĘ
Mimo wszystko zrób sobie USG jamy brzusznej, będziesz wiedziała czy są cysty, jak duże i jakiego rodzaju. Wtedy będziesz wiedziała jakich częstotliwości użyć na zapperze.
Tą pętlę indukcyjną zwiń w krążek o średnicy 15 - 20 cm, zostawiają ok 1 m przewodów na końcach, luzem do podłączenia zappera. pętlę zabezpiecz taśma klejącą, aby się nie rozwijała.
Przykładaj pętlę do ciała, płasko, w miejscach zaatakowanych organów z przodu i z tyłu ciała.
Hulda Clark zalecała 7 minut każdej częstotliwości, przerwa 20 minut i kolejne 7 minut, oczywiście w przerwach robisz kolejne miejsca i / lub kolejne częstotliwości.
Tą pętlę indukcyjną zwiń w krążek o średnicy 15 - 20 cm, zostawiają ok 1 m przewodów na końcach, luzem do podłączenia zappera. pętlę zabezpiecz taśma klejącą, aby się nie rozwijała.
Przykładaj pętlę do ciała, płasko, w miejscach zaatakowanych organów z przodu i z tyłu ciała.
Hulda Clark zalecała 7 minut każdej częstotliwości, przerwa 20 minut i kolejne 7 minut, oczywiście w przerwach robisz kolejne miejsca i / lub kolejne częstotliwości.
1 x
Wiedza ochrania, ignorancja zagraża.
Poleci ktoś sprawdzony lek na odrobaczenie ? Czy jedynie metoda dr Clark daje największą skuteczność ?
0 x
-
- x 1
- x 3
- Podziękował: 352 razy
- Otrzymał podziękowanie: 47 razy
-
- x 1
- x 3
Emil Piasecki mówi, że Ogułow zalecał na na pasożyty dym z liścia bielunia
[5:20]
https://www.youtube.com/watch?v=Y-WMCxF3mRk&list=PLXUxPmB4QFL4RAuONc3mB1AGewfT3VERr&index=46
wstawiłam video-chanell
[5:20]
https://www.youtube.com/watch?v=Y-WMCxF3mRk&list=PLXUxPmB4QFL4RAuONc3mB1AGewfT3VERr&index=46
wstawiłam video-chanell
0 x
-
- x 321
- x 43
- Podziękował: 1077 razy
- Otrzymał podziękowanie: 630 razy
warto tego posłuchać
OCZYSZCZANIE ORGANIZMU z Pasożytów, Robaków... Jak Prawidłowo Się Odrobaczać. Aleksander Haretski.
https://www.youtube.com/watch?v=dI4d9mw7eBI
wstawiłam video i tytuł -chanell
OCZYSZCZANIE ORGANIZMU z Pasożytów, Robaków... Jak Prawidłowo Się Odrobaczać. Aleksander Haretski.
https://www.youtube.com/watch?v=dI4d9mw7eBI
wstawiłam video i tytuł -chanell
0 x
- songo70
- Administrator
- x 1186
- x 625
- Podziękował: 18005 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25242 razy

wyplułem jakiegoś gada, każdy powinien profilaktycznie zastosować taki preparat bo nie wiadomo jaki obcy w tobie siedzi...

0 x
"„Wolność to prawo do mówienia ludziom tego, czego nie chcą słyszeć”. George Orwell. "
Prawdy nie da się wykasować
Prawdy nie da się wykasować
-
- x 321
- x 43
witam,songo ciesz się że mieszkasz w UK
,w ojczyźnie bez recepty żadnych tabletek na odrobaczanie ni hu hu nie dostaniesz, a lekarze nie chcą przepisać wiadomo czemu,rada dla wszystkich idźcie do weterynarza, że macie zwierzaki w domu=patrz filmy Haretskiego
I 2 rada sam vermox to za mało,potrzebny zentel i metronidazol także mieszanka ziół oraz robienie lewatyw,picie oleju ze słonecznika,min. seta,jak ktoś ma problem dodać sok z cytryny,grejfruta bądź co kto lubi,następnie uzupełnić florę bakteryjną probiotykami,tu najlepsza i najtańsza jest serwatka z koziego mleka niepasteryzowanego,wierzcie że są tacy drobni hodowcy kóz
w tym kraju tylko gdzieś zakamuflowani,nie w internecie,bo ich gnębi i niszczy system
pozdrawiam

0 x
-
- x 24
- x 19
- Podziękował: 316 razy
- Otrzymał podziękowanie: 409 razy
Kupfer,no nie wiem ,czy w ojczyznie nie można dostać nic na odrobaczanie 
Bez problemu kupiłam w aptece kilka opakowań pyrantelu bez recepty
Bez problemu kupiłam w aptece kilka opakowań pyrantelu bez recepty
0 x
-
- x 321
- x 43
witam,sorry masz rację,nie mam czasu sprawdzać wszystkich,używam tych 3 które stosują w akademii,a tych bez recepty nie dostaniesz
pozdrawiam

pozdrawiam
0 x
-
- x 33
- x 1
- Podziękował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 36 razy
A ten Mebendazol z https://semaxpolska.com/mebendazol-subs ... otworowym/ będzie dobry kupiłem i czeka na spozycie
0 x
-
- x 1
- x 3
Rozpiszesz szczegółowo swój protokół?kupfer pisze: ↑poniedziałek 20 sty 2025, 19:23I 2 rada sam vermox to za mało,potrzebny zentel i metronidazol także mieszanka ziół oraz robienie lewatyw,picie oleju ze słonecznika,min. seta,jak ktoś ma problem dodać sok z cytryny,grejfruta bądź co kto lubi,następnie uzupełnić florę bakteryjną probiotykami,tu najlepsza i najtańsza jest serwatka z koziego mleka niepasteryzowanego,wierzcie że są tacy drobni hodowcy kózw tym kraju tylko gdzieś zakamuflowani,nie w internecie,bo ich gnębi i niszczy system
pozdrawiam
0 x
-
- x 321
- x 43
witam,właśnie jestem świeżo odrobaczony i wątroba wyczyszczona
,zaznaczam że 1,2,i teraz 3 raz robię to w akademii i nie radzę robić samemu po raz pierwszy,teraz będę robił to sam wspólnie z żoną,a przepis jest taki: 1 dzień głodówka,+ 1 tabletka zentel i 3 razy mieszanka ziołowa przeciwpasożytnicza,2 dzień głodówka+ 1 tabl.Vermox i 3 razy ziółka,4 dzień 3 razy Metronidazol + 3 razy ziółka,5 dzień 3 metronidazol+ 3 razy ziółka i 6 dzień to samo co piąty
Do tego dochodzą lewatywki każdy dzień
i oczyszczanie wątroby,ale to inna historia,jednak warto to zrobić przy tej okazji.Osobiście mam to już opanowane i będę co 3 miesiące stosował,dobrze jest mieć saunę i beczkę z zimną wodą,miłego odrobaczania
pozdrawiam

Do tego dochodzą lewatywki każdy dzień

pozdrawiam
1 x
-
- x 1
- x 3
Dziękuję Szanowny Kolego. Co w tych ziołach i w jakich proporcjach? Co jaki czas przeprowadzać protokół? Zaczyna się w pełni? A protokół oczyszczania wątroby jaki jest? Nie radzisz samemu, bo takie herxy?
0 x
- Kiszka
- x 22
- x 57
- Podziękował: 2696 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1211 razy
matko z córkąkupfer pisze: ↑czwartek 13 lut 2025, 21:00witam,właśnie jestem świeżo odrobaczony i wątroba wyczyszczona,zaznaczam że 1,2,i teraz 3 raz robię to w akademii i nie radzę robić samemu po raz pierwszy,teraz będę robił to sam wspólnie z żoną,a przepis jest taki: 1 dzień głodówka,+ 1 tabletka zentel i 3 razy mieszanka ziołowa przeciwpasożytnicza,2 dzień głodówka+ 1 tabl.Vermox i 3 razy ziółka,4 dzień 3 razy Metronidazol + 3 razy ziółka,5 dzień 3 metronidazol+ 3 razy ziółka i 6 dzień to samo co piąty
![]()
Do tego dochodzą lewatywki każdy dzieńi oczyszczanie wątroby,ale to inna historia,jednak warto to zrobić przy tej okazji.Osobiście mam to już opanowane i będę co 3 miesiące stosował,dobrze jest mieć saunę i beczkę z zimną wodą,miłego odrobaczania
![]()
pozdrawiam

faktycznie biedna ta twoja wątroba

0 x
Czołem Wielkiej i wolnej Polsce!
-
- x 321
- x 43
witam,zioła to sucha mieszanka:ziele piołunu,korzeń omanu,kwiat wrotyczu,korzeń kozłka lekarskiego,goździki,w równych proporcjach
,w lecie mamy te surowce oprócz omanu za free w lesie i w ten czas robię surówkę i dodaję nasiona dyni koniecznie z łupiną,to jest dopiero smaczne
.
oczyszczanie wątroby to dopiero sadyzm kolego kiszka
,a nie polecam samemu ze względu bezpieczeństwa ponieważ zostają wyprowadzane kamienie wielkości do 2cm.,jeśli trafi się większy zatka kanały żółciowe i co wtedy zrobisz
,niestety trzeba trochę drobnych znaleźć,jeśli tylko to ma być to jest 3-dniowy pobyt t.z.w. detoks koszt 4 tys.PLN,dobrze by było jeśli ktoś z was tu przyjedzie i potwierdzi, bo na razie wszyscy myślą że kupfer bajki opowiada
.Oczyszczanie i odrobaczanie robię co 3-6 miesięcy,kiszka jak nigdy tego nie robiłeś to byś się zdziwił co i ile z ciebie wyjdzie syfu,to tak jakbyś jeździł całe lata autem bez wymiany filtrów,pozdrawiam

oczyszczanie wątroby to dopiero sadyzm kolego kiszka

0 x
-
- x 1
- x 3