Oto kilka z tych które zapadły mi głęboko w sercu w życiu:
[1]
" Ten Kto to Wie , nie pomoże , gdyż On wie , że w tym nic pomóc nie może "
~~~~ Głowne zdanie i wstęp pod piramidą Majów na tamtejszym kalendarzu. Autor ksiegi jeśli pamięć mnie nie myli pisał ją równo 33 lata badając starożytne texty na ponad 3 kontynentach jak np. również na Wyspach Wielkanocnych aby rozszyfrować majański kalendarz. Księgę tą czytałem ponad rok gdyż to był najcięższy text do zrozumienia jaki czytałem w życiu i nosiła nazwę "Łapa Jaguara" czy jakoś podobnie (nie jestem w stanie od 2 lat znaleść wzmianki w internecie o tej księdze ponownie co jest bardzon zaskakujące".
[2]
" Powstawajcie Raz za Razem , aż Owieczki staną się Lwami "
~~~~ Piękny cytat z filmu "Prawdziwa Historia Robin Hooda"
[3]
" Każda Twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą "
[4]
" Najłatwiej pojmuję prawo przyciągania, kiedy myślę o sobie jak o magnesie; wiem że przyciągnie on inny magnes"
~~~~ John Assaraf
[5]
" Wielu ludzi nie rozumie , że określona myśl ma własną częstotliwość. Możemy zmierzyć myśl. A więc jeśli bezustannie masz tę myśl w głowie, jeśli wyobrażasz sobie, że masz nowy samochód, że masz pieniądze, że tworzysz firmę, znajdujesz nowego partnera... jeśli sobie wyobrażasz, jak to wygląda, to emitujesz tę częstotliwość z określoną regularnością."
~~~~ John Assaraf
[6]
"Jeśli myślisz, dlaczego jeden procent ludzkości zarabia 96% wszystkich pieniędzy? Uważasz, że to przypadek? Nie, tak musi być. Oni coś rozumieją. Rozumieją SEKRET, a teraz kolej na CIEBIE"
~~~~ Bob Proctor
[7]
"Od dawna znamy moc efektu placebo. Placebo to coś, co przypuszczalnie nie ma wpływu na ciało, jak na przykład kostka cukru"
~~~~ Dr John Demartini
I oto kilka słów od ulicznych poetów prawdziwego czystego Rapu Polskiego z Przekazem bez żadnej Komercji!!!
" Sam na Sam z płytami , nikt Mi nie da tego co to właśnie da Mi"
" Milionami na przestrzeni rozsiani, obcują tu obcy wyobcowani"
" JEŚLI JUŻ WSZYSCY W CIEBIE ZWĄTPILI, POKAŻ ŻE! SIĘ MYLILI! NIE CZEKAJ ANI CHWILI DŁUŻEJ ŻYCIE TO TEATRZYK RAZ NA DOLE RAZ NA GÓRZE"
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ku pamięci najwiekszego polskiego rapera który w swój hip hop wkładał każdą cząstke serca ! Ku Pamięci Magika !
" Czuję smak chwili choć była bardzo krótka, smak jak ciepła wódka z plastikowego kubka, kto pił życia nektar zna ten smak, to CHWILA, PAMIĘTASZ JAK PACHNIAŁ WTEDY SMAK, ZNASZ!!! GĘSTOŚĆ POWIETRZA! ODCIEŃ CZERNI! lecz nieliczni nie mają uczuć bo je zabili i zjedli zęby na p*** takiej chwili !!! "
~~~~ WWO - W witrynach Odbicia
" Delikatny wiatr siadł mi na kartce, dotknął w palce, pachniało emocją z dziecięcych lat, a ja tak mocno poczułem strach, jak w walce..... I WIDZE GWIAZDY , SŁYSZĘ KOSMOS .... "
"Gdziebym był Gdziebym nie był, Gdybym wiedział co się zdarzy, co wydarzy się tej nocy, w męcu zaufaj sercu bo życie nadal kroczy, SPÓJRZ MU W OCZY, a ujrzysz wodospady, Rap w Potoku, nie prorokuj toku , pozostaw spokój jaki niesie czworokątny ciemny pokój"
~~~~ Pijani Powietrzem Fokus,Śliwa
"