Przeżyliśmy przestój związany z migracją z serwera na serwer i zmianą istotnych danych adresowych dla hostingu. Teraz forum powinno działać szybko, bez długiego oczekiwania na odpowiedź serwera. Zależy to też od szybkości waszych łącz, ale do któregoś września serwer był trudny do zaakceptowania.
Niestety technicznie wielkość naszego forum się mocno powiększyła i musimy zwracać większą uwagę na wykorzystanie przestrzeni dyskowej, nie duplikować postów (dawać linki) itp., bo nie utrzymamy baz danych w limitach dostawcy hostingu, a upgrade jest finansowo nieopłacalny.
W związku z "wysypem" reklamodawców informujemy, że konta wszystkich nowych użytkowników, którzy popełnią jakąkolwiek formę reklamy w pierwszych 3-ch postach, poza przeznaczonym na informacje reklamowe tematem "... kryptoreklama" będą usuwane bez jakichkolwiek ostrzeżeń. Dotyczy to także użytkowników, którzy zarejestrowali się wcześniej, ale nic poza reklamami nie napisali. Posty takich użytkowników również będą usuwane, a nie przenoszone, jak do tej pory.
To forum zdecydowanie nie jest i nie będzie tablicą ogłoszeń i reklam!
Administracja Forum
To ogłoszenie można u siebie skasować po przeczytaniu, najeżdżając na tekst i klikając krzyżyk w prawym, górnym rogu pola ogłoszeń.
Uwaga! Proszę nie używać starych linków z pełnym adresem postów, bo stary folder jest nieaktualny - teraz wystarczy http://www.cheops4.org.pl/ bo jest przekierowanie.
Zycze wszystkim, zebyscie byli, jak te sowy, zawsze przytomne, wesole, bez kompleksow, i.... obserwujace radosnie z gory[choc niekoniecznie, moze bys z boku ]
0 x
nie bierz zycia zbyt powaznie. I tak nie wyjdziesz z niego z zyciem:-))
Janusz ma chyba rację, te sowy naprawdę wyglądają jak puchaci "obcy".
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich. Zdrowych, spokojnych, radosnych lub cichych - każdemu tego czego sam najbardziej sobie życzy. Ja poproszę pół kilo śniegu bo mi deszcz w święta jakoś nie bardzo pasuje, dla mnie odświętny nastrój potrzebuje tego białego iskrzenia w ciemności.
Dostałam od Mikołaja swój zamówiony piękny prezent... U mnie śnieg sypie garściami, już wszędzie biało i drzewa przepiękne, ośnieżone, jeśli wytrwa do jutra to lecę do lasu robić zdjęcia póki świeży i czyściutki.
Z okazji Roku Barana.... 2015 wszystkiego najlepszego od BARANA....
Niech Wam się wiedzie z wieściami szczęśliwymi i niech się darzy zdarzeniami radosnymi, jako że BARAN z drogi nigdy nie schodzi .... niechaj więc ona miłością się słodzi...
Rok niech obfity będzie w niespodzianki , które cudeńka przynoszą w poranki....
W Styczniu radości, w Lutym miłości, w Marcu pogody, a w Kwietniu swobody, maj niech zakwita, czerwiec niech bryka, lipiec przypali, sierpień rozpali, we Wrześniu - szczęścia bez liku, tak samo w Październiku, niech Listopad zauroczy, a Grudzień miło zaskoczy, roku tego Nowego życzę szalonego!
Ja również życzę WSZYSTKIM - NAJLEPSZEGO 2015 i spełnienia Waszych marzeń, a także licznych pozytywnych przepowiedni dla tego roku. Niech się WAM darzy.
Wszystkiego najlepszego w Nowym 2015 Roku,spelnienia marzen i wszelkich dobrych przepowiedni a przede wszystkim doczekania tego,o czym caly czas pisza w roznego rodzaju Manuskryptach Przetrwania .
Dołączam się do wszystkich wcześniejszych życzeń Noworocznych. Niech się Nam wszystkim darzy to, co dla każdego z nas najlepsze, dobre i potrzebne... Zochna
Się pojadło, się popiło, się potańczyło. Się pobłyskało, się podymiło, się po hukało i się skończyło.
Za to zaczął się nowy (przynajmniej wg kalendarza chrześcijańskiego czy jak go niektórzy zowią "gregoriańskiego" {myślę, że nie pomyliłem nazw}) i ufam, że będzie on sposobniejszy dla większości z nas (tak uważam, a życzeniowe postawy, to już osobna rzecz), stąd nijako uwrażliwienie: viewtopic.php?f=10&t=776&start=25#p30253
Nuuu, ja to tak "pobalowałam" aż mi dym uszami poszedł. I nawet bez grama alku żadnego... Dopiero co wstałam. To teraz wypiję tego swojego szampana za swoje i Wasze zdrowie oraz pomyślność wszelką.