Witam wszystkich użytkowników tego forum
17.03.23
Forum przeżyło dziś dużą próbę ataku hakerskiego. Atak był przeprowadzony z USA z wielu numerów IP jednocześnie. Musiałem zablokować forum na ca pół godziny, ale to niewiele dało. jedynie kilkukrotne wylogowanie wszystkich gości jednocześnie dało pożądany efekt.
Sprawdził się też nasz elastyczny hosting, który mimo 20 krotnego przekroczenia zamówionej mocy procesora nie blokował strony, tylko dawał opóźnienie w ładowaniu stron ok. 1 sekundy.
Tutaj prośba do wszystkich gości: BARDZO PROSZĘ o zamykanie naszej strony po zakończeniu przeglądania i otwieranie jej ponownie z pamięci przeglądarki, gdy ponownie nas odwiedzicie. Przy włączonych jednocześnie 200 - 300 przeglądarek gości, jest wręcz niemożliwe zidentyfikowanie i zablokowanie intruzów. Bardzo proszę o zrozumienie, bo ma to na celu umożliwienie wam przeglądania forum bez przeszkód.
25.10.22
Kolega @janusz nie jest już administratorem tego forum i jest zablokowany na czas nieokreślony.
Została uszkodzona komunikacja mailowa przez forum, więc proszę wszelkie kwestie zgłaszać administratorom na PW lub bezpośrednio na email: cheops4.pl@gmail.com. Nowi użytkownicy, którzy nie otrzymają weryfikacyjnego emala, będą aktywowani w miarę możliwości, co dzień, jeśli ktoś nie będzie mógł używać forum proszę o maila na powyższy adres.
/blueray21Została uszkodzona komunikacja mailowa przez forum, więc proszę wszelkie kwestie zgłaszać administratorom na PW lub bezpośrednio na email: cheops4.pl@gmail.com. Nowi użytkownicy, którzy nie otrzymają weryfikacyjnego emala, będą aktywowani w miarę możliwości, co dzień, jeśli ktoś nie będzie mógł używać forum proszę o maila na powyższy adres.
Ze swojej strony proszę, aby unikać generowania i propagowania wszelkich form nienawiści, takie posty będą w najlepszym wypadku lądowały w koszu.
Wszelkie nieprawidłowości można zgłaszać administracji, w znany sposób, tak jak i prośby o interwencję w uzasadnionych przypadkach, wszystkie sposoby kontaktu - działają.
Wszelkie nieprawidłowości można zgłaszać administracji, w znany sposób, tak jak i prośby o interwencję w uzasadnionych przypadkach, wszystkie sposoby kontaktu - działają.
Pozdrawiam wszystkich i nieustająco życzę zdrowia, bo idą trudne czasy.
/blueray21
W związku z "wysypem" reklamodawców informujemy, że konta wszystkich nowych użytkowników, którzy popełnią jakąkolwiek formę reklamy w pierwszych 3-ch postach, poza przeznaczonym na informacje reklamowe tematem "... kryptoreklama" będą usuwane bez jakichkolwiek ostrzeżeń. Dotyczy to także użytkowników, którzy zarejestrowali się wcześniej, ale nic poza reklamami nie napisali. Posty takich użytkowników również będą usuwane, a nie przenoszone, jak do tej pory.
To forum zdecydowanie nie jest i nie będzie tablicą ogłoszeń i reklam!
Administracja Forum
To ogłoszenie można u siebie skasować po przeczytaniu, najeżdżając na tekst i klikając krzyżyk w prawym, górnym rogu pola ogłoszeń.
Uwaga! Proszę nie używać starych linków z pełnym adresem postów, bo stary folder jest nieaktualny - teraz wystarczy http://www.cheops4.org.pl/ bo jest przekierowanie.
/blueray21
Dyskusje z Kamilem, sługą Jezusa
-
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Dyskusje z Kamilem, sługą Jezusa
Mogę wam powiedzieć w wielu szczegółach jak działa Kościół Katolicki tyle co wiem. Na czym polega święte posłuszeństwo. Tyle co wiem... Jezus napełnia mnie wciąż nowymi darami.. a piszę to z perspektywy człowieka który był 7 poza Kościółem Katolickim który jest domem Bożym. Co robiłem w ciągu tych 7 lat? zaczęło się od osho a potem kolejni fałszywi prorocy... w końcu byłem na inicjacji jednego z największych joginów świata a tam był obecny szatan. Dowódca czartów...
Z punktu widzenia taktyka Kościół Katolicki jest najbezpieczniejszym miejscem na ziemi... zły duch jest tak przebiegły że wszystkich pokona ale nigdy nie pokona wiernej trzódki ciała chrystusowego które tworzą ludzie Kościoła Katolickiego. Proszę spójrzcie z tej perspektywy wtedy ujrzycie... pomyślcie jak ciężko jest księżą nie wpaść w grzech w tych czasach to oni są atakowani najzacieklej mają najwięcej pokus i trudności.. Pomyślcie tylko o Kościele jak o oblubienicy Jezusa... on kocha ją i płaczę gdy widzi te grzechy... Posłuchajcie tą Miłość z jaką to piszę.... myślę że chociaż część z was ma tą zdolność rozwiniętą...
Ja jestem nękany przez diabła.. pokusy są potworne i bolesne... w tym też dajcie mi ufność a pokarze wam tyle ile jest mi dane dla pożytku waszego zbawienia. Jezu Ufam Tobie
Z punktu widzenia taktyka Kościół Katolicki jest najbezpieczniejszym miejscem na ziemi... zły duch jest tak przebiegły że wszystkich pokona ale nigdy nie pokona wiernej trzódki ciała chrystusowego które tworzą ludzie Kościoła Katolickiego. Proszę spójrzcie z tej perspektywy wtedy ujrzycie... pomyślcie jak ciężko jest księżą nie wpaść w grzech w tych czasach to oni są atakowani najzacieklej mają najwięcej pokus i trudności.. Pomyślcie tylko o Kościele jak o oblubienicy Jezusa... on kocha ją i płaczę gdy widzi te grzechy... Posłuchajcie tą Miłość z jaką to piszę.... myślę że chociaż część z was ma tą zdolność rozwiniętą...
Ja jestem nękany przez diabła.. pokusy są potworne i bolesne... w tym też dajcie mi ufność a pokarze wam tyle ile jest mi dane dla pożytku waszego zbawienia. Jezu Ufam Tobie
0 x
-
Re: Teologia moralna - katolicka moralność
Jakiej pradawnej ideologi... gwarantuje Ci że jak umrzesz będziesz sądzony z Twoich czynów na ziemi z każdego powiedzianego słowa.. Jezus umarł za Ciebie na Krzyżu i on Cię stworzył. Czyż już tu na ziemi nie jesteśmy sądzeni za nasze czyny? To ileż bardziej kiedy będziemy sądzeni przed wejściem do Nieba przez naszego Pana Jezusa?
0 x
- chanell
- Administrator
- x 1514
- x 456
- Podziękował: 15176 razy
- Otrzymał podziękowanie: 14442 razy
Ło matko
zapowiada się ciekawa dyskusja
no i co ty na to abcd ???
KamilSługaJezusa tak się zastanawiam ,gdzie jest to wejście do nieba ? Jak wygląda ta gwarancja i skąd ta pewność ? Czyżby przez Twoje usta przemawiał Bóg ?

KamilSługaJezusa tak się zastanawiam ,gdzie jest to wejście do nieba ? Jak wygląda ta gwarancja i skąd ta pewność ? Czyżby przez Twoje usta przemawiał Bóg ?
0 x
Lubię śpiewać, lubię tańczyć,lubię zapach pomarańczy...........
- chanell
- Administrator
- x 1514
- x 456
Re: Księża pedofile. Kto ukrywa księży-pedofilów?
współczuję ..........
0 x
- Thotal
- x 27
- x 253
- Podziękował: 6005 razy
- Otrzymał podziękowanie: 11573 razy
Każdy fanatyk, ma w swojej głowie takieeegoo boga, który mu każe robić różne dziwne rzeczy, lubi podszywać się pod prawdziwie BOSKIE ISTOTY i wmawia, że jego racja jest jedyną z jedynych...
Trzeba mu tylko zapiąć kilka granatów na głowę i z taką aureolą zapędzić do wyimaginowanych wrogów, a tam bardzo chętnie wytłumaczy wszystkim jak niewłaściwie postępują...
Scenariusz zawsze jest ten sam, konsekwencje podobne, ale jutro też jest dzień i być może zbawienie od głupoty kiedyś nastąpi!!!
Pozdrawiam - Thotal
Trzeba mu tylko zapiąć kilka granatów na głowę i z taką aureolą zapędzić do wyimaginowanych wrogów, a tam bardzo chętnie wytłumaczy wszystkim jak niewłaściwie postępują...
Scenariusz zawsze jest ten sam, konsekwencje podobne, ale jutro też jest dzień i być może zbawienie od głupoty kiedyś nastąpi!!!
Pozdrawiam - Thotal

0 x
- abcd
- x 371
- x 238
- Podziękował: 30347 razy
- Otrzymał podziękowanie: 9060 razy
Witaj >Kamilu< (KSJ) na naszym forum.
Jeśli sam siebie czynisz sługą to Ci współczuję ale jak zapewne zauważyłeś, to forum jest bardzo różne od Twych posług, które czynisz swemu panu i tu, u nas nie bardzo dasz radę nas nawracać.
To forum ludzi świadomych swych wyborów i obawiam się, że szybko się wypalisz, no chyba, że przejżysz wreszcie na oczy i zrzucisz brzemię służalstwa jakimś tam wyimaginowanym panom, a zaczniesz dbać o samego siebie - czego zyczę Ci z całego serducha.
Powodzenia.

Jeśli sam siebie czynisz sługą to Ci współczuję ale jak zapewne zauważyłeś, to forum jest bardzo różne od Twych posług, które czynisz swemu panu i tu, u nas nie bardzo dasz radę nas nawracać.
To forum ludzi świadomych swych wyborów i obawiam się, że szybko się wypalisz, no chyba, że przejżysz wreszcie na oczy i zrzucisz brzemię służalstwa jakimś tam wyimaginowanym panom, a zaczniesz dbać o samego siebie - czego zyczę Ci z całego serducha.

Powodzenia.

0 x
Gdzie rodzi się wiara, tam umiera mózg.
- sandra
- x 96
- x 176
- Podziękował: 1332 razy
- Otrzymał podziękowanie: 4860 razy
Fanatyk...kto to jest ?
Słownik Języka Polskiego na pierwszej pozycji podaje definicję.
1. Fanatyk «osoba żarliwie wyznająca jakąś ideę lub religię, skrajnie nietolerancyjna w stosunku do zwolenników innych poglądów»
Ano właśnie... fanatyk, to osoba wyrażająca jakąś ideę, a nie tylko religię.
Ideeę skrajnie nietolerancyjną...
I tutaj pytanie jaką ideę.
Czy idea tępienia wszelkich przejawów katolickiej=chrześcijańskiej moralnośći to juz fanatyzm ?
Obsesyjna ideea nie jest przejawem fanatyzmu...?
Ciągłe śledzenie wszelkich negatywnych zajawek w mediach, memów i kolportowanie ich, iest co najmniej równoznaczne z ideeą głoszenia żarliwego katolicyzmu.
Obie idee są skrajne i nietolerancyjne. Moim zdaniem
Aby nie było wątpliwości co do definicji określenia idea;
1. Idea «myśl przewodnia wyznaczająca cel i kierunek działania, twórczości naukowej, artystycznej itp.»
To nic osobistego gdyby ktoś się poczuł urażony
Słownik Języka Polskiego na pierwszej pozycji podaje definicję.
1. Fanatyk «osoba żarliwie wyznająca jakąś ideę lub religię, skrajnie nietolerancyjna w stosunku do zwolenników innych poglądów»
Ano właśnie... fanatyk, to osoba wyrażająca jakąś ideę, a nie tylko religię.
Ideeę skrajnie nietolerancyjną...
I tutaj pytanie jaką ideę.
Czy idea tępienia wszelkich przejawów katolickiej=chrześcijańskiej moralnośći to juz fanatyzm ?
Obsesyjna ideea nie jest przejawem fanatyzmu...?

Ciągłe śledzenie wszelkich negatywnych zajawek w mediach, memów i kolportowanie ich, iest co najmniej równoznaczne z ideeą głoszenia żarliwego katolicyzmu.
Obie idee są skrajne i nietolerancyjne. Moim zdaniem
Aby nie było wątpliwości co do definicji określenia idea;
1. Idea «myśl przewodnia wyznaczająca cel i kierunek działania, twórczości naukowej, artystycznej itp.»
To nic osobistego gdyby ktoś się poczuł urażony

0 x
- Thotal
- x 27
- x 253
IDEA TO STAN UMYSŁU.
SĄ TAKIE DROGI , JEDNĄ JEST STRACH, DRUGĄ MIŁOŚĆ, TRZECIĄ POZOSTAJE BEZRUCH W POZYCJI TERAZ.
Wszystkie idee dochodzą do ściany, muszą realizować nową formę by nie pozostać w pustce nazywanej TERAZ
IDEA, to taka choroba psychiczna dotycząca wszystkich ludzi.
Ktoś kto używa idei do manipulowania społeczeństwem musi zdawać sobie sprawę z niebezpieczeństwa jakie grozi używanie materiałów pirotechnicznych tego kalibru.
Ludzie się radykalizują, radykalizują się idee, a kiedy osiągniemy cel w harmonii teraźniejszości?
Pozdrawiam - Thotal
SĄ TAKIE DROGI , JEDNĄ JEST STRACH, DRUGĄ MIŁOŚĆ, TRZECIĄ POZOSTAJE BEZRUCH W POZYCJI TERAZ.
Wszystkie idee dochodzą do ściany, muszą realizować nową formę by nie pozostać w pustce nazywanej TERAZ
IDEA, to taka choroba psychiczna dotycząca wszystkich ludzi.
Ktoś kto używa idei do manipulowania społeczeństwem musi zdawać sobie sprawę z niebezpieczeństwa jakie grozi używanie materiałów pirotechnicznych tego kalibru.
Ludzie się radykalizują, radykalizują się idee, a kiedy osiągniemy cel w harmonii teraźniejszości?

Pozdrawiam - Thotal

0 x
-
Mam doświadczenie w popełnianiu w życiu błędów. One upokarzają pychę i robią miejsce dla prawdy. Przyszedłem by służyć Tobie. Sam siebie upokarzam dla naszego dobra. By służyć Jezusowi w Twoim sercu. Służalczość to chyba wynik strachu... służyć to mieć dobrą wolę dla dobra drugiego człowieka. Ja was nie dam rady nawrócić ale Jezus żyje teraz i tu. Działa na waszą korzyść. On was nawróci.
Prawdą jest że mamy oddać życie dla drugiego człowieka a nie skupiać się na sobie. Tak działa rodzina... dziatki opiekują się kolejnym pokoleniem i tak dalej. Też jest możliwość życia w odosobnieniu ale to tylko dają radę robić rozmodleni ludzie bo człowiek potrzebuje kontaktu i relacji... czynienia dobrych uczynków np modlenia się i cierpienia na rzecz zbawienia ludzkości - przebłaganie za grzechy popełnione przeciwko Bogu. Życie klauzurowe też daje możliwość życia w odosobnieniu ze skupieniem się na Bogu.
Wyimaginowani wrogowie nie są tak wyimaginowani demony istnieją i one rozgrywają lub próbują rozegrać scenariusze każdego dnia. One nigdy nie śpią. Nie wiem czy mam dowodzić istnienia demonów i że ufo to tylko iluzje demonów na tym forum nie było mnie tu ponad rok.
Wejście do Nieba jest poprzez Jezusa. Ja nie jestem Twoim Bogiem. Ja nie stworzyłem tego świata lecz staram się czytać zamiary Boże dla mnie. Podporządkowywać się Woli Bożej. Gwarancja jest duża jest nią zaufanie Panu Jezusowi który jest Boski.. wspaniale jest czuć go w swoim serduszku. To w tą Miłość rozpłynę się wraz z końcem mojego żywota na ziemi. A tam w Niebie będzie czekał mój Pan o sercu Najpiękniejszym.
Proszę mnie nie zastraszać granatami nie wiem czy jestem gotowy na śmierć męczennika. To zależy od Boga. Jeżeli jest taka Boża Wola z chęcią wezmę i taki Krzyż. Nie bójmy się granatów i utraty głowy ale piekła wiecznego, gniewu Bożego. Jeśli mi dasz te granaty proszę daj mi je z Miłością aby mnie pokrzepić
Prawdą jest że mamy oddać życie dla drugiego człowieka a nie skupiać się na sobie. Tak działa rodzina... dziatki opiekują się kolejnym pokoleniem i tak dalej. Też jest możliwość życia w odosobnieniu ale to tylko dają radę robić rozmodleni ludzie bo człowiek potrzebuje kontaktu i relacji... czynienia dobrych uczynków np modlenia się i cierpienia na rzecz zbawienia ludzkości - przebłaganie za grzechy popełnione przeciwko Bogu. Życie klauzurowe też daje możliwość życia w odosobnieniu ze skupieniem się na Bogu.
Wyimaginowani wrogowie nie są tak wyimaginowani demony istnieją i one rozgrywają lub próbują rozegrać scenariusze każdego dnia. One nigdy nie śpią. Nie wiem czy mam dowodzić istnienia demonów i że ufo to tylko iluzje demonów na tym forum nie było mnie tu ponad rok.
Wejście do Nieba jest poprzez Jezusa. Ja nie jestem Twoim Bogiem. Ja nie stworzyłem tego świata lecz staram się czytać zamiary Boże dla mnie. Podporządkowywać się Woli Bożej. Gwarancja jest duża jest nią zaufanie Panu Jezusowi który jest Boski.. wspaniale jest czuć go w swoim serduszku. To w tą Miłość rozpłynę się wraz z końcem mojego żywota na ziemi. A tam w Niebie będzie czekał mój Pan o sercu Najpiękniejszym.
Proszę mnie nie zastraszać granatami nie wiem czy jestem gotowy na śmierć męczennika. To zależy od Boga. Jeżeli jest taka Boża Wola z chęcią wezmę i taki Krzyż. Nie bójmy się granatów i utraty głowy ale piekła wiecznego, gniewu Bożego. Jeśli mi dasz te granaty proszę daj mi je z Miłością aby mnie pokrzepić
0 x
- Thotal
- x 27
- x 253
Pamiętaj jedno, to nie żadne granaty Cię zabiją, tylko własne EGO, które każe Ci się ubierać w szaty męczenników, nadzorców i opiekunów własnych rodzin, te aktorskie gry w wykonaniu przebiegłego umysłu zabiją prawdziwą wartość człowieczeństwa. Granaty na nic nie rozumiejącej głowie są dobrym rozwiązaniem
, a póki co to usiądź pod spokojnym drzewem, las to dobre miejsce dla zbłąkanych dusz potrzebujących pomocy.
Pozdrawiam - Thotal

Pozdrawiam - Thotal

0 x
-
Napiszę swoje świadectwo które powinno wam dać wiele do myślenia.
7 lat próbowałem osiągnąć tzw. podniesienia kundalini... zaczęło się od osho.. wielu
fałszywych proroków oglądałem... i czytałem.. w końcu 4-5 lat temu około pojechałem
na spotkanie z joginem: yogiraj satgurunath siddhanath.
Brałem udział w ceremonii i niestety zgrzeszyłem i pokłoniłem się fałszywemu
prorokowi. A był tam obecny szatan ale nie wiele mówmy o tej górze pychy i zła. Dla
pewności rozwiesili oni ręcznik czy raczej płachtę to jest trzymały je 2 osoby i
ludzie przechodzili kłaniając się. Konsekwencje tego były dramatyczne zaczęły się
potężne nękania diabelskie od środka. Myślałem że to dobry znak że przebijam się przez
astral dostane lanie i będzie wszystko dobrze oświecę się i pokonam śmierć. Jakie to
horrory przechodziłem to głowa mała... nie da się opisać zła w całej jego brzydocie
ale są słowa które są adekwantne ale mniejsza o to. Budzenie się często wiele dni z
rzędu z kołataniem serca i do tego z ciągłym bólem "czakr"... albo ogień palący cały
dzień... "podnoszenie wibracji" Znam te wszystkie gry doskonale. Mniejsza o te gry
diabła.
Także z całą pewnością i spokojem serca mogę powiedzieć że ten człowiek jest
narzędziem złego ducha.
8 letnie doświadczenie z medytacją jest takie że trzeba coś kontemplować... albo
modlić się. Wiadomo kiedy się człowiek rozlużnia i trwa pojawia się Jezusowa Miłość
często. Także Jezusowa Miłość pojawiała się kiedy byłem nękany. Lecz nie wtedy jeszcze
nie czułem całej gamy i głębi jaką dostałem wraz z spowiedzią z całego życia i
przyjęciem Pana Jezusa na swojego Pana. Teraz są to bukiety kwiatów Miłości i są to
nawet różne kwiaty za różne czyny. Jest Miłośierdzie, męczęńśtwo, opiekowanie,
Jezusowa, Ojca, Maryji, drogocenność, czysta prawda, setki mógłbym wymieniać. Dane mi
było na początku nawrócenia poczuć Trójcę Świętą...silnie również Jezusa obecność w
kapłanie albo parę razy Pamiętaj ja nie mogę kłamać chodzę do spowiedzi... jak
najczęściej i dziś możesz mnie spotkać w Kościele o 18. Miłość do świętych jest
różnego odczucia zależnie który... a i modlitwa za dusze czyścowe ubogaca duszę jak
rozeznaje 2 rodzaje miłości które zapewne pogłębią się.
Tych doświadczeń niebiańskich nagród przed nawróceniem nie miałem była tylko Miłość do
Jezusa czasami... rzadko... bo nie znałem imienia Jezus. Ja wziąłem swój Krzyż na
plecy.. jest nieraz ciężko diabeł podrzuca kłody pod nogi.. już dawno chciałem wam
powiedzieć świadectwo lecz Bóg nie pozwalał .. w konfesjonale.. dopiero 4 około razu
gdy zapytałem dostałem to światło Boże i pozwolenie. Tak więc jestem.
Znam wielu fałszywych proroków oni wszyscy przeżywają jakąś miłość jakoś Bóg się nad
nimi lituje lecz oni są narzędziami szatana.
Lasy to ja już poznałem przez te 7 lat... wiesz ile razy chciałem śmierci w tych męczarniach... ja nie bawię się w męczennika ja przechodziłem piekło... rzucałeś się kiedyś na trawie z rozpaczy i bólu ? rolując z boku na bok prosząc Boga o pomoc? Nie jestem aktorzyną wstydziłem się że ktoś mnie tam na tej trawie zobaczy jak jakiegoś świra... dobrze że łzy pocieszają zawsze...
Żałuje swoich czynów pokłonienia się fałszywemu prorokowi a także wszelkich kontaktów z fałszywymi prorokami. Żałuje wiary w reinkarnacje i kundalini i czakr.
p.s przeżycia czakr i te przyjemne znikają kiedy się nawrócisz także widzenie koloru kiedy zamyka się oczy fioletowego. Przychodzi za to potężne przebudzenie serca ponieważ jest się dołączany do Ciała Chrystusa którym jest Kościół Katolicki.
7 lat próbowałem osiągnąć tzw. podniesienia kundalini... zaczęło się od osho.. wielu
fałszywych proroków oglądałem... i czytałem.. w końcu 4-5 lat temu około pojechałem
na spotkanie z joginem: yogiraj satgurunath siddhanath.
Brałem udział w ceremonii i niestety zgrzeszyłem i pokłoniłem się fałszywemu
prorokowi. A był tam obecny szatan ale nie wiele mówmy o tej górze pychy i zła. Dla
pewności rozwiesili oni ręcznik czy raczej płachtę to jest trzymały je 2 osoby i
ludzie przechodzili kłaniając się. Konsekwencje tego były dramatyczne zaczęły się
potężne nękania diabelskie od środka. Myślałem że to dobry znak że przebijam się przez
astral dostane lanie i będzie wszystko dobrze oświecę się i pokonam śmierć. Jakie to
horrory przechodziłem to głowa mała... nie da się opisać zła w całej jego brzydocie
ale są słowa które są adekwantne ale mniejsza o to. Budzenie się często wiele dni z
rzędu z kołataniem serca i do tego z ciągłym bólem "czakr"... albo ogień palący cały
dzień... "podnoszenie wibracji" Znam te wszystkie gry doskonale. Mniejsza o te gry
diabła.
Także z całą pewnością i spokojem serca mogę powiedzieć że ten człowiek jest
narzędziem złego ducha.
8 letnie doświadczenie z medytacją jest takie że trzeba coś kontemplować... albo
modlić się. Wiadomo kiedy się człowiek rozlużnia i trwa pojawia się Jezusowa Miłość
często. Także Jezusowa Miłość pojawiała się kiedy byłem nękany. Lecz nie wtedy jeszcze
nie czułem całej gamy i głębi jaką dostałem wraz z spowiedzią z całego życia i
przyjęciem Pana Jezusa na swojego Pana. Teraz są to bukiety kwiatów Miłości i są to
nawet różne kwiaty za różne czyny. Jest Miłośierdzie, męczęńśtwo, opiekowanie,
Jezusowa, Ojca, Maryji, drogocenność, czysta prawda, setki mógłbym wymieniać. Dane mi
było na początku nawrócenia poczuć Trójcę Świętą...silnie również Jezusa obecność w
kapłanie albo parę razy Pamiętaj ja nie mogę kłamać chodzę do spowiedzi... jak
najczęściej i dziś możesz mnie spotkać w Kościele o 18. Miłość do świętych jest
różnego odczucia zależnie który... a i modlitwa za dusze czyścowe ubogaca duszę jak
rozeznaje 2 rodzaje miłości które zapewne pogłębią się.
Tych doświadczeń niebiańskich nagród przed nawróceniem nie miałem była tylko Miłość do
Jezusa czasami... rzadko... bo nie znałem imienia Jezus. Ja wziąłem swój Krzyż na
plecy.. jest nieraz ciężko diabeł podrzuca kłody pod nogi.. już dawno chciałem wam
powiedzieć świadectwo lecz Bóg nie pozwalał .. w konfesjonale.. dopiero 4 około razu
gdy zapytałem dostałem to światło Boże i pozwolenie. Tak więc jestem.
Znam wielu fałszywych proroków oni wszyscy przeżywają jakąś miłość jakoś Bóg się nad
nimi lituje lecz oni są narzędziami szatana.
Lasy to ja już poznałem przez te 7 lat... wiesz ile razy chciałem śmierci w tych męczarniach... ja nie bawię się w męczennika ja przechodziłem piekło... rzucałeś się kiedyś na trawie z rozpaczy i bólu ? rolując z boku na bok prosząc Boga o pomoc? Nie jestem aktorzyną wstydziłem się że ktoś mnie tam na tej trawie zobaczy jak jakiegoś świra... dobrze że łzy pocieszają zawsze...
Żałuje swoich czynów pokłonienia się fałszywemu prorokowi a także wszelkich kontaktów z fałszywymi prorokami. Żałuje wiary w reinkarnacje i kundalini i czakr.
p.s przeżycia czakr i te przyjemne znikają kiedy się nawrócisz także widzenie koloru kiedy zamyka się oczy fioletowego. Przychodzi za to potężne przebudzenie serca ponieważ jest się dołączany do Ciała Chrystusa którym jest Kościół Katolicki.
0 x
-
Re: czy religia jest nam potrzebna
Tak potrzebna nam jest Religia która została ustanowiona przez Jezusa Chrystusa. Jezus jest obecny przy każdej spowiedzi i wysłuchuje Twojej spowiedzi. I to jest fakt moi drodzy. Jest obecny w każdej eucharystii którą przyjmuje. Jest obecny w Kościele Katolickim wraz z Maryją i Świętymi którzy tam obcują.
On się tobą opiekuje na każdy dzień i tworzy dzień dla Ciebie... on próbuje z całych sił byś się nawrócił... on potrzebuje Twojej czułej obecności..
On się tobą opiekuje na każdy dzień i tworzy dzień dla Ciebie... on próbuje z całych sił byś się nawrócił... on potrzebuje Twojej czułej obecności..
0 x
- janusz
- x 28
- x 885
- Podziękował: 32883 razy
- Otrzymał podziękowanie: 23612 razy
Pewność goni pewność, ale ''Jedno jest pewne'', popęd seksualny wymyśliła.....
.....Kurde..j Szatan 

0 x
- Thotal
- x 27
- x 253
SŁUGA BOŻY, czy zastanawiałeś się kiedyś co to znaczy?
Jeśli jesteś czyimś sługą, oznacza to ni mniej, ni więcej że jesteś czyimś poddanym, czyimś niewolnikiem. Jeśli sam nazywasz siebie sługą, zgadzasz się na NIEWOLĘ!!!
JP II mawiał "BÓG JEST MIŁOŚCIĄ" a wszyscy przecież wiemy że najwyższą formą miłości jest WOLNOŚĆ.
Jeśli dajesz się zniewalać, Twój Bóg godzi się na taką hierarchę, to powiedz czy ten bóg nie pozamiatał ogonem przestrzeni po której się poruszasz. Czy jesteś do końca pewien czyim jesteś sługą i poddanym?
A może chodzi o przeniesienie tej hierarchii na dalsze (niższe ) poziomy, może Ty jesteś bezpośrednim sługą, a cały ten źle zorganizowany motłoch musi zapukać do wielkich drzwi, które otworzy jaśnie wielmożny pan sługa? Może ten ograniczony brak dostępu do MAJESTATU, uczyni sługę jedynym zbawcą?
Pośrednikom i akwizytorom BOGA bardzo dziękujemy!!!
Za donoszenie zbędnej makulatury (śmieci) pod drzwi będę zmuszony zaskarżyć do odpowiednich władz!!!
Pozdrawiam - Thotal
Jeśli jesteś czyimś sługą, oznacza to ni mniej, ni więcej że jesteś czyimś poddanym, czyimś niewolnikiem. Jeśli sam nazywasz siebie sługą, zgadzasz się na NIEWOLĘ!!!
JP II mawiał "BÓG JEST MIŁOŚCIĄ" a wszyscy przecież wiemy że najwyższą formą miłości jest WOLNOŚĆ.
Jeśli dajesz się zniewalać, Twój Bóg godzi się na taką hierarchę, to powiedz czy ten bóg nie pozamiatał ogonem przestrzeni po której się poruszasz. Czy jesteś do końca pewien czyim jesteś sługą i poddanym?
A może chodzi o przeniesienie tej hierarchii na dalsze (niższe ) poziomy, może Ty jesteś bezpośrednim sługą, a cały ten źle zorganizowany motłoch musi zapukać do wielkich drzwi, które otworzy jaśnie wielmożny pan sługa? Może ten ograniczony brak dostępu do MAJESTATU, uczyni sługę jedynym zbawcą?

Pośrednikom i akwizytorom BOGA bardzo dziękujemy!!!
Za donoszenie zbędnej makulatury (śmieci) pod drzwi będę zmuszony zaskarżyć do odpowiednich władz!!!
Pozdrawiam - Thotal

0 x
- belfanior
- x 11
- x 25
- Podziękował: 1357 razy
- Otrzymał podziękowanie: 878 razy
KamilSługaJezusa pisze:
...Jakiej pradawnej ideologi... gwarantuje Ci że jak umrzesz będziesz sądzony z Twoich czynów na ziemi z każdego powiedzianego słowa...
Ech...Gwarantujesz????
Niby na jakiej podstawie???
...Jakiej pradawnej ideologi... gwarantuje Ci że jak umrzesz będziesz sądzony z Twoich czynów na ziemi z każdego powiedzianego słowa...
Ech...Gwarantujesz????
Niby na jakiej podstawie???
0 x
- Thotal
- x 27
- x 253
DROGĄ PRAWDĄ I ŻYCIEM JEST HARMONIA
HARMONIA między duszą ciałem i umysłem pozwoli Ci na wewnętrzny spokój.
To tego uczył JEZUS CHRYSTUS!!!
Religia i związane z nią dogmaty zaprowadzą Cię na te same manowce do których dotarłeś przy pomocy porywania się na siłę zdobywania duchowego rozwoju.
Kundalini bez pozamiatanego umysłu, w najlepszym wypadku spali Ci ciało.
Pozdrawiam - Thotal
HARMONIA między duszą ciałem i umysłem pozwoli Ci na wewnętrzny spokój.
To tego uczył JEZUS CHRYSTUS!!!
Religia i związane z nią dogmaty zaprowadzą Cię na te same manowce do których dotarłeś przy pomocy porywania się na siłę zdobywania duchowego rozwoju.
Kundalini bez pozamiatanego umysłu, w najlepszym wypadku spali Ci ciało.
Pozdrawiam - Thotal

0 x
- sandra
- x 96
- x 176
Niechaj się raduje jeśli już znlazł swą przystań.
To jego przystań.
Nie ma co namawiać na obranie innej drogi do osiągnięcia szczęśliwości, bo to nie nasza, a jego droga.
Pozamiatany umysł...to podobnie jak z ideą...
To nie jest dane na zawsze i czasem też dochodzi mózg w harmonii do ściany.
Mój Syn nazywa ten stan pętlą.
Coś w tym jest..i potem robi reset i zaczyna od nowa szukać drogi, swojej drogi.
Prawda, miłość, harmonia...poszukujemy i dążymy do nich przez całe życie.
Wielu dąży.
Ciekawe, czy jest choć jeden między nami, który je odnalazł i czy wg metod i prawideł/reguł zapodanych przez innych...czy jest choć jeden.
Poszukiwanie, błądzenie, potykanie się to rzecz ludzka i ja nie widzę powodów dla których one miałyby KSJ omijać
To też ponoć dar boski, wolna wola.
To jego przystań.
Nie ma co namawiać na obranie innej drogi do osiągnięcia szczęśliwości, bo to nie nasza, a jego droga.
Pozamiatany umysł...to podobnie jak z ideą...
To nie jest dane na zawsze i czasem też dochodzi mózg w harmonii do ściany.
Mój Syn nazywa ten stan pętlą.
Coś w tym jest..i potem robi reset i zaczyna od nowa szukać drogi, swojej drogi.
Prawda, miłość, harmonia...poszukujemy i dążymy do nich przez całe życie.
Wielu dąży.
Ciekawe, czy jest choć jeden między nami, który je odnalazł i czy wg metod i prawideł/reguł zapodanych przez innych...czy jest choć jeden.
Poszukiwanie, błądzenie, potykanie się to rzecz ludzka i ja nie widzę powodów dla których one miałyby KSJ omijać

To też ponoć dar boski, wolna wola.
0 x
- sandra
- x 96
- x 176
@janusz, inteligentna bestia
Znęcać się ...nie uchodzi....a dar widzenia jasno spraw trudnych nie jest danym każdemy.
KSJ widzi sprawy księzy-pedofilów, naświetlone tylko z jednej strony, wszystko przed nim, bo jest na drodze rozwoju.

Znęcać się ...nie uchodzi....a dar widzenia jasno spraw trudnych nie jest danym każdemy.
KSJ widzi sprawy księzy-pedofilów, naświetlone tylko z jednej strony, wszystko przed nim, bo jest na drodze rozwoju.
0 x
- chanell
- Administrator
- x 1514
- x 456
KamilSługaJezusa pisze :
Czyli modlenie się i cierpienie to według ciebie są dobre uczynki ? To ja odpadam ,nie lubię ani tego ,ani tego
a już na pewno zycia w odosobnieniu. Jesli ty masz taka potrzebę ,to ja nie mam nic przeciwko
Zamiast się umartwiać wolę się śmiać i pomagać ludziom w inny sposób.
Też jest możliwość życia w odosobnieniu ale to tylko dają radę robić rozmodleni ludzie bo człowiek potrzebuje kontaktu i relacji... czynienia dobrych uczynków np modlenia się i cierpienia na rzecz zbawienia ludzkości - przebłaganie za grzechy popełnione przeciwko Bogu. Życie klauzurowe też daje możliwość życia w odosobnieniu ze skupieniem się na Bogu.
Czyli modlenie się i cierpienie to według ciebie są dobre uczynki ? To ja odpadam ,nie lubię ani tego ,ani tego

1 x
-
Każdy ma swój czas żeby nawrócić się... trzeba mi być cierpliwym samemu cudem się nawróciłem dosłownie. Cierpliwie to zniosę to ośmieszanie bo warto... dla was... moje nawrócenie to cud... to nie moja siła mnie nawróciła a Jezus
Kiedy ludzie ranią często odczuwam męczęńską miłość. Upokorzenia zdejmują kajdany pychy.
Cierpienie duchowe uświęca... można cierpieć stany dusz czyścowych. Stany w jakim znajdują się upadłe demony.
Człowiek cierpiący więcej płacze więcej wylewa próśb do Boga... Więcej upodabnia się do Jezusa.. który przecierpiał najwięcej.
Zdaje mi się że nikt nie odniósł się do moich dręczeń i do obecności szatana przy fałszywym proroku. Ten prorok to jogin a oni zajmują się podnoszeniem kundalini, czakr. Skoro tam jest szatan to oznacza że kundalini to wytwór diabłów. To świadectwo dręczeń i leczenia w Kościele wskazuje na to że yoga jest od złego. Nie można tego zrzucać na karb nie uporządkowanego umysłu. W końcu Bóg ustalił porządek do którego dane jest nam dążyć. Przenajświętsze jest Serce Jezusa.
Gwarantuje że jest sąd po śmierci chociażby ze względu na istnienie szatana i diabłów oraz aniołów. One nie są tutaj bez podstaw obecne. Skoro jest prawo to z niego będziesz sądzony/sądzona to też jest oczywiste. Prawo odnosi się do grzechu i do krzywdzenia Boga i ludzi... Gniew Boży wisi nad grzesznikami oby w porę odpokutowali się sprawiedliwości Bożej.
No chyba że ktoś wierzy w reinkarnację która nie istnieje. To wtedy jak w grze komputerowej niestety będzie mu się wydawało że ma wiele żyć i to wszystko to tylko żarty.
Harmonia to prawa... nie możesz grzeszyć.. grzechy ranią Boga.
umysł i ciało są drugorzędne... prosty przykład dziecko z downem... ile ono ma miłości i swój Krzyż... i ono pójdzie do nieba... taki ma Krzyż od Boga.
O ciało trzeba dbać ale bez przesady. Są tacy co przestrzegają restrykcyjnych diet... żeby ładnie wyglądać lepiej pościć jako pokuta. Umysł w miarę rozeznania swych grzechów się uszlachetnia... rozum, mądrość itd.
Najważniejsze jednak jest dusza... obowiązki i życie bezgrzeszne. Bo nie można ranić ludzi wokół i najważniejsze Boga.
Uświęcające jest mieć choroby... to już nie będę się rozwodził dlatego to skomplikowany temat przemijania i ludzkiego serca.
Thotal mówisz mi o kundalini.... z mojego doświadczenia to wytwór diabłów ... miałem bóle pleców wzdłuż tych kanałów wiele razy na plerach... pojawiały się i znikały często szybko.. toć na własnej skórze diabły mi to wywoływały żeby mi zrobić wodę z mózgu.... tak to szokuje ... a pomyśl o wizjach fałszywych proroków w głowie rajnesha ... po kiego mi to dały? żebym się jeszcze bardziej skupił na tym proroku. I więcej wkręcał w kłamstwa.
Reinkarnacja to po prostu diabły dają pamięć z poprzedniego ciała które nękały. Wtedy taka osoba przypomina sobie życie innej duszy.
Następnym dowodem na to że Kościół Katolicki pochodzi od Boga. Dręczenia diabelskie gdzie diabły podbijały do bicia Krzyża do bicia obrazka Maryji... do bicia księży to było na początku nawracania.. No i mam opętanego w rodzinie... Mnie czy wujka żaden diabeł nie nabije w butelkę... jesteśmy własnością Jezusa. Wujek był bardzo dobrych graczem giełdowym. Wiadomo grzech nie ma co się chwalić ale tam trzeba mieć poukładane w głowie, racjonalnym trzeba być.
Myślicie że diabły boja się kundalini? One boją się czystego serca .. Jezusa Maryji się boją... Krzyża
Kiedy ludzie ranią często odczuwam męczęńską miłość. Upokorzenia zdejmują kajdany pychy.
Cierpienie duchowe uświęca... można cierpieć stany dusz czyścowych. Stany w jakim znajdują się upadłe demony.
Człowiek cierpiący więcej płacze więcej wylewa próśb do Boga... Więcej upodabnia się do Jezusa.. który przecierpiał najwięcej.
Zdaje mi się że nikt nie odniósł się do moich dręczeń i do obecności szatana przy fałszywym proroku. Ten prorok to jogin a oni zajmują się podnoszeniem kundalini, czakr. Skoro tam jest szatan to oznacza że kundalini to wytwór diabłów. To świadectwo dręczeń i leczenia w Kościele wskazuje na to że yoga jest od złego. Nie można tego zrzucać na karb nie uporządkowanego umysłu. W końcu Bóg ustalił porządek do którego dane jest nam dążyć. Przenajświętsze jest Serce Jezusa.
Gwarantuje że jest sąd po śmierci chociażby ze względu na istnienie szatana i diabłów oraz aniołów. One nie są tutaj bez podstaw obecne. Skoro jest prawo to z niego będziesz sądzony/sądzona to też jest oczywiste. Prawo odnosi się do grzechu i do krzywdzenia Boga i ludzi... Gniew Boży wisi nad grzesznikami oby w porę odpokutowali się sprawiedliwości Bożej.
No chyba że ktoś wierzy w reinkarnację która nie istnieje. To wtedy jak w grze komputerowej niestety będzie mu się wydawało że ma wiele żyć i to wszystko to tylko żarty.
Harmonia to prawa... nie możesz grzeszyć.. grzechy ranią Boga.
umysł i ciało są drugorzędne... prosty przykład dziecko z downem... ile ono ma miłości i swój Krzyż... i ono pójdzie do nieba... taki ma Krzyż od Boga.
O ciało trzeba dbać ale bez przesady. Są tacy co przestrzegają restrykcyjnych diet... żeby ładnie wyglądać lepiej pościć jako pokuta. Umysł w miarę rozeznania swych grzechów się uszlachetnia... rozum, mądrość itd.
Najważniejsze jednak jest dusza... obowiązki i życie bezgrzeszne. Bo nie można ranić ludzi wokół i najważniejsze Boga.
Uświęcające jest mieć choroby... to już nie będę się rozwodził dlatego to skomplikowany temat przemijania i ludzkiego serca.
Thotal mówisz mi o kundalini.... z mojego doświadczenia to wytwór diabłów ... miałem bóle pleców wzdłuż tych kanałów wiele razy na plerach... pojawiały się i znikały często szybko.. toć na własnej skórze diabły mi to wywoływały żeby mi zrobić wodę z mózgu.... tak to szokuje ... a pomyśl o wizjach fałszywych proroków w głowie rajnesha ... po kiego mi to dały? żebym się jeszcze bardziej skupił na tym proroku. I więcej wkręcał w kłamstwa.
Reinkarnacja to po prostu diabły dają pamięć z poprzedniego ciała które nękały. Wtedy taka osoba przypomina sobie życie innej duszy.
Następnym dowodem na to że Kościół Katolicki pochodzi od Boga. Dręczenia diabelskie gdzie diabły podbijały do bicia Krzyża do bicia obrazka Maryji... do bicia księży to było na początku nawracania.. No i mam opętanego w rodzinie... Mnie czy wujka żaden diabeł nie nabije w butelkę... jesteśmy własnością Jezusa. Wujek był bardzo dobrych graczem giełdowym. Wiadomo grzech nie ma co się chwalić ale tam trzeba mieć poukładane w głowie, racjonalnym trzeba być.
Myślicie że diabły boja się kundalini? One boją się czystego serca .. Jezusa Maryji się boją... Krzyża
0 x
-
Jest wolna wola czyli egozim i Boża Wola. Człowiek może podporządkować Wolę swą Bożemu planowi. Ja chcę się podporządkować Bogu całkowicie. To najwspanialsza przygoda Miłosna z Bogiem. Zresztą i o Tobie Bóg rozmyśla dzień i noc.. bo Cię kocha. To wolność polega na wyborze czy wybieram swoje egoistyczne pomysły czy poddaję się Woli Bożej.
0 x
-
Tych pedofilów nie ma tak dużo w Kościele Katolickim ile to będzie ułamek procenta? Diabeł ich najbardziej kusi przecież... owszem grzech jest obrzydliwy lecz nie można skreślać Boga z powodu paru grzeszników.
Jezus jest żywy przestańcie obrażać Boga który jest przy mnie teraz.
Jezus jest żywy przestańcie obrażać Boga który jest przy mnie teraz.
0 x
- grzegorzadam
- Moderator
- x 106
- x 696
- Podziękował: 29964 razy
- Otrzymał podziękowanie: 19672 razy
I jak już się poddasz tej woli to co dalej?
0 x
życie ma tylko dożywotnią gwarancję, przeżyj je ciekawie,
jak nie może być mądrze, niech chociaż będzie wesoło
jak nie może być mądrze, niech chociaż będzie wesoło

- Thotal
- x 27
- x 253
Zastanów się kim jesteś, czy jesteś swoim UMYSŁEM?
Rozważania na temat czy BÓG Cię kocha jest paradoksalne, czy myśli i zwraca na Ciebie uwagę? ..to kompletny absurd i choroba psychiczna wywołana EGOCENTRYZMEM.
To psychiczny NARCYZM wywołany ideologiami religijnymi.
Czy chcesz się tarzać w tej EGO - pułapce?
Masz prawo - wolną wolę, ale okupioną ogromnym duchowym, psychicznym i cielesnym cierpieniem.
Pozdrawiam - Thotal
ps. zgłoś się do Krzysztofa Tarasiewicza, ON znajdzie rozwiązanie.
Rozważania na temat czy BÓG Cię kocha jest paradoksalne, czy myśli i zwraca na Ciebie uwagę? ..to kompletny absurd i choroba psychiczna wywołana EGOCENTRYZMEM.
To psychiczny NARCYZM wywołany ideologiami religijnymi.
Czy chcesz się tarzać w tej EGO - pułapce?
Masz prawo - wolną wolę, ale okupioną ogromnym duchowym, psychicznym i cielesnym cierpieniem.
Pozdrawiam - Thotal

ps. zgłoś się do Krzysztofa Tarasiewicza, ON znajdzie rozwiązanie.
0 x